2024. július 24. Szerda
Napnyugta: 20:28
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
Húsvéti séta Kecskeméten

ai-falmaszas2016. március 27. vasárnapra HÚSVÉTI SÉTA címmel interaktív missziós programot hirdettünk meg Kecskemét központjába. Ez igazán megmozgatta a gyülekezet apraját-nagyját, sőt még az országos ifin résztvevőkre is izgalmas és felelősségteljes feladatok vártak. Jézus ma is él! Ez volt a húsvéti séta üzenete.

Tovább...
 
Dunaújvároson ilyen még nem volt

dunaujvaroson_ilyen_meg_nem_volt_dscf0006Március 26-án a kis, 8 tagú gyülekezetünk létszáma 26 főre emelkedett. Jöttek a szabadegyetemről – barátaink, és a Kőbányai Gyülekezetből testvéreink – lelkészükkel együtt. Áldásos, színvonalas, örömteli úrvacsorai istentiszteletünk volt. Megható volt Jézus haláláról, feltámadásáról prédikációt hallgatni, énekelni, verset mondani.

A közös ebéd után a csoport nagy része délutánra is maradt, és mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, áldásban részesültünk.

Gyürüs István

 

 
Reformátusok felekezetlátogatáson

felekezetlatogatas_1Ez év március 19-én újra jeles eseményben volt része a Sátoraljaújhelyi Gyülekezetünknek. A Sárospataki Református Gimnázium tanrendjében szerepel a „kiszállás”, ami egy-egy felekezet gyülekezetének meglátogatását jelenti. Ilyenkor egy-egy gimnáziumi osztály látogat el azon egyház valamely gyülekezetéhez, ahová hívják őket.

Tovább...
 
Ünnepély a kiskunhalasi szeretetotthonban

unnepely_a_kiskunhalasi_szeretetotthonban_predikal_gyurus_tvMár régóta készültek a halasi testvérek, hogy valami egyedi, valami más módon is megpróbáljanak tenni valamit Halasért. Pár héttel ezelőtt diótörés, diópucolás volt a „téma”, közben jót beszélgettek a vendégekkel. Aztán elindult egy evangelizációs sorozat, ami egyre inkább egy beszélgetős, kapcsolatteremtő alkalommá válik, ahova a testvérek is, vendégek is szívesen eljönnek.

Tovább...
 
A Reménység Evangelizációs Központ ajánlója

Kedves Testvérek!

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a Reménység Evangelizációs Központ (REK) megújult szolgálatát, a hanganyagok (CD) rendelési lehetőségeit. A REK munkatársának bemutatkozását és a hanganyagokkal kapcsolatos információkat az alábbi levélben olvashatjátok.

Ócsainé Demeter Irén
REK vezető

Tovább...
 
Kedves Testvérek!
logoSzeretettel kérünk Benneteket, hogy személyi jövedelemadótok 1%-ával idén is támogassátok az ADRA Alapítvány munkáját. Az így felajánlott összeget az ADRA Alapítvány a hátrányos helyzetű embertársaink, krízishelyzetbe került családok, árva gyermekek, valamint a katasztrófa sújtotta települések lakóinak megsegítésére használja fel.
Tovább...
 
Nemzetközi Bibliai Konferencia Debrecenben

Egy nagyszerű programra szeretnénk felhívni a figyelmet, amire, szeretettel hívjuk testvéreinket! A Generálkonferencia Bibliai Kutató Intézetével (Biblical Research Institute – BRI) egy bibliai konferenciát szervezünk, nagyszerű előadókkal és rendkívül érdekes, fontos előadásokkal. Az a célunk, hogy egyházunk legfrissebb és legidőszerűbb teológiai kérdéseit illetően a világközösség nagyszerű teológusaitól kapjunk betekintést.

Tovább...
 
Nyári táborok Balatonlellén és Bózsván

Kedves Testvérek!

taborok_2016_-_balatonlelle_es_bozsva

Örömmel osztjuk meg veletek a 2016-os év nyári táborainak időpontjait. A régóta várt csatlakozási folyamat nyomán már két saját tulajdonú táborhely programjai közül lehet válogatni, ki-ki a saját érdeklődési körének megfelelően. Ebben a táblázatban a legfontosabb információ már rendelkezésre áll a nyaralás és az éves szabadságok megtervezéséhez.

Hamarosan kiadásra kerül egy részletes tájékoztató füzet, amiben minden információt megtalálhattok az egyes táborokról, a jelentkezés módjáról, illetve a táborozási díjakról. A részletes tájékoztató füzetet minden gyülekezethez hamarosan el fogjuk juttatni.

Ócsai Imre és Tóth Sándor

 
Mozimisszió a te gyülekezetedben!

uj_esely_a5_nagyobb_1_lookkal A mozimisszió egy olyan újfajta, helyi missziós program, amelyre még nem volt példa Magyarországon, és amely egyedülálló lehetőség egy olyan célcsoport elérésére, akiknek nem kelti fel a figyelmét egy evangelizációs alkalom vagy az egyéb megszervezésre kerülő missziós programok, azonban szívesen néznek filmet, és mozizni már könnyebben eljönnek.

Debrecenben, a Fazekas Mihály utcában található gyülekezet volt az első, aki helyet adott ennek a programnak, és a vetítést minden várakozáson felüli érdeklődés övezte, továbbá rég nem látott siker kísérte, hiszen a gyülekezet épülete kicsinek bizonyult az érdeklődő tömeg befogadására, így a filmet egymás után kétszer is le kellett vetíteni. 

Tovább...
 

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
"Nyugodt lesz az életed, bölcsesség és ismeret teszi szabaddá és gazdaggá; az ÚR félelme lesz a kincse."
(Ézs 33:6)
Reggeli dicséret hírcsatorna
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel értesítünk mindenkit, hogy az Érdliget Életmódközpont újabb egy évre meg tudta hosszabbítani bérleti szerződését, így várjuk minden kedves felüdülni, pihenni, gyógyulni és tanulni vágyó vendégünket az Éden Völgye Életmódközponttal karöltve főzősulijainkra és személyre szabott életmód-tanácsadásra!

Érdliget Életmódközpont
(www.erdliget.hu; +36-20/944-7179)

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (1910)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (1957)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (3342)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Joomla Toplista