2024. április 26. Péntek
Napnyugta: 19:50
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Kedves Testvérek! PDF Nyomtatás E-mail
logoSzeretettel kérünk Benneteket, hogy személyi jövedelemadótok 1%-ával idén is támogassátok az ADRA Alapítvány munkáját. Az így felajánlott összeget az ADRA Alapítvány a hátrányos helyzetű embertársaink, krízishelyzetbe került családok, árva gyermekek, valamint a katasztrófa sújtotta települések lakóinak megsegítésére használja fel.
Tovább...
 
Európai Menekültügyi Tanácskozás az ADRA International szervezésében PDF Nyomtatás E-mail

adra_hirlevel_-_2016_febr_-_refugee2016. január 18–19., Zágráb

Az ADRA International meghívására Zágrábban került megrendezésre az Európai Menekültügyi Tanácskozás, melyre a két európai divízió (Inter-Európai Divízió és Transzeurópai Divízió) vezetése, unióelnökei, valamint az egyes országok ADRA vezetői voltak hivatalosak.

Tovább...
 
Hamarosan megjelenik! PDF Nyomtatás E-mail

Dr. Szilvási József:
LAODICEAI ÜZENETEK

ak_ajanlo_-_laodiceai_uzenetek_szifSzilvási József új kiskönyve elvisz minket a történelmi Laodiceába. Felfedezhetjük, hogy akkor értjük meg a valóságban a korunkra kiterjesztett üzenetet, hogyha alaposan ismerjük a levél keletkezési idejében élő gyülekezetet, a várost, amely otthont adott a keresztény közösségnek, és az I. sz-i laodiceai körülményeket.

Tovább...
 
Kedvezményes tavaszi könyvvásár az Advent Kiadóban PDF Nyomtatás E-mail

2016. február 22–március 31. között

A kedvezményes árlista innen letölthető: pdf Kedvezményes tavaszi könyvvásár (57.78 Kb)

 
Bibliai Szabadegyetem Székesfehérváron PDF Nyomtatás E-mail

bibliai_szabadegyetem_szekesfehervaron_imag12862016. február 9-én kezdődött el a Bibliai Szabadegyetem első féléve Székesfehérváron. Testvéreink példamutatóan fogtak össze az „A” és a „B” gyülekezetben, hogy imaórákat tartsanak, felosszák a várost körzetekre, és hogy egy-egy testvér legyen a gazdája minden körzetnek. Hirdettünk újságban, a gyülekezeti, alapítványi blogokon. Valószínűleg abban, hogy a meghívások nyomán rendkívüli érdeklődés támadt, a szorgalmas munkának, amelyet a szórólapok kihordásával, személyes megkeresésekkel már egy hónappal a kezdet előtt fáradoztak a két gyülekezet tagjai, nagy része volt. Mégis mindnyájunkban az fogalmazódott meg, hogy „Dicsőség az Úrnak!” Összes munkánk fontos volt, de Istenünk az imák meghallgatója.

Tovább...
 
Újra együtt PDF Nyomtatás E-mail

Osztálytalálkozót szervezett a Terézvárosi Gyülekezet

bp-a_-_osztalytalalkozoimg_3881 Egy csodás szombatot tölthettünk el a Terézvárosi Gyülekezetben január 23-án. A program eléggé újszerű volt, hivatalosan egy osztálytalálkozót szervezett a gyülekezett. Hogykik vettek részt, és honnan jött az ötlet?

Tovább...
 
Önkéntes evangelizátor-képzés Veszprémben PDF Nyomtatás E-mail

evangelizacio_201602__0352016. február 20-án szombaton és 21-én vasárnap került megrendezésre  „Reformáció a misszióban” címmel az idei önkéntes evangelizátor-képzés. Immáron ötödik alkalommal adott otthont Veszprém városa, illetve a veszprémi körzet a programnak. Az ország számos pontjáról érkeztek a résztvevők; kit a misszió, kit az előadó személye, kit egyfajta elhívás, küldetés hozott. Számuk meghaladta a százat, szombaton pedig elérte a háromszáz főt.

Tovább...
 
Színvonalasabb gyógyító munka, új kezelési módok PDF Nyomtatás E-mail

erdliget_-_megujult_kezelesekAz idén újra megnyílt Érdliget Életmódközpontban március végéig már minden turnusunk megtelt, de áprilistól várjuk a te jelentkezésedet is, ha gyógyulásra, testi-lelki megújulásra vágysz, mégpedig nagyszerű programokkal, kezelésekkel!

Tovább...
 
Küldetésben PDF Nyomtatás E-mail

Fiatalok Jézusért Konferencia, Budapest, 2016. január 27–31.

fjk_rarosi_david_dsc_2468„És hallám az Úrnak szavát, a ki ezt mondja vala: Kit küldjek el és ki megyen el nékünk?
Én pedig mondék: Ímhol vagyok én, küldj el engemet!” 
(Ézsaiás 6:8)

„Ha szeretnéd újra átgondolni az életed, hogy milyen irányba vidd a dolgaidat és hogyan nézd a hétköznapokat, akkor az FJK ehhez egy remek közeget teremt. Itt új dolgokat tanulhatsz, újabb lehetőségek kerülnek a szemeid elé, és újult erővel tudsz belekezdeni egy hasznos keresztényi élet valóságába, ami az egyetlen út, hogy beteljesedést és örömet találj az életedben” – fogalmazta meg V. D., a program egyik résztvevője.

Tovább...
 
Hálaadás 95 évért PDF Nyomtatás E-mail

halaadas_95_evertA Nagyúti Gyülekezetben különleges alkalomra gyűlt össze a testvéri közösség, a családtagok, a polgármester úr, a jegyző asszony és az Adventi Rézfúvós Kamaraegyüttes 2016. január 30-án. Molnár Józsefné – Jolánka néni – testvérünket köszöntöttük 95. születésnapja alkalmából. Férjével együtt – aki 93 éves – nagyon örültek a szép megemlékezésnek, az emlékek felelevenítésének, a fúvós zenének, és hálájukat fejezték ki a gondviselő Isten iránt. Az Igéből a 37. zsoltár 25. verse alapján elmélkedett az ünneplő gyülekezet. Kívánunk testvérünknek még boldog éveket itt a földön, de leginkább Isten országában!

Molnár Miklós

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 16 - 30 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista