2024. április 25. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Hírek a Reménység Média új termékeiről PDF Nyomtatás E-mail

ajanlo_-_remenyseg_media__tihamer_ujra Megjelent dr. Szigeti Jenő: „TIHAMÉR ÚJRA” című CD lemeze, mely a sorozat 4. kiadása.

A meséket maga a szerző, dr. Szigeti Jenő mondja el.

A lemez ára: 1000.-Ft/db

A tartalomból:   

  • Tihamér meg a kígyó   
  • Tihamér és az energiaital
  • A hangya szeme meg az igazmondás
  • Tihamér meg a cincérek háborúja
  • Smucig Salamon vendégsége
  • Szitakötő
  • A szépségkirálynő
  • Forradalom a hangyabolyban
  • A nagymama morzsája
Tovább...
 
Tapasztalatok az Érdliget Életmódközpontban PDF Nyomtatás E-mail

erdliget_ek_-_tapasztalatok_112Megérkeztem; gyönyörű környezet, madárcsicsergés, harapni lehet a levegőt. Belépek a házba, ahol kedves emberek, jó illat és finom gyömbértea fogad.

A súlyom több mint 150 kg – nem sok reményem volt arra, hogy valaha is le tudok fogyni, arra pedig végképp, hogy az a fogyás tartós is lehet. Amint azonban teltek a napok, egyre optimistább és örömtelibb voltam, mert várakozásom ellenére – miszerint biztos szigorú diétára fognak, nem ehetek majd semmi finomat – olyan ízletes és színes ételeket ettem, amilyet még soha! Napi háromszori séta, egyszeri légzőgyakorlat, egyszeri torna, néhány pingpongmeccs, finom gyógymasszázsok, gőzpakolások, hideg-meleg váltó lábfürdő, előadások, szívtől szívig ható beszélgetések… és a közérzetem: mintha kicseréltek volna!

Tovább...
 
„Merre vezet az Úr?” PDF Nyomtatás E-mail

Hitmélyítő konferencia Kiskőrösön

hitmelyito2Május 30. is nagy ünnep volt a Kiskőrösi Hetednapi Adventista Gyülekezet életében. Hitmélyítő konferenciánkat a jelentős helyigény miatt a Bem József Általános Iskolában rendeztük meg.

Az aulában kihelyezett mintegy 150 szék néhány kivétellel megtelt. 20–30 gyermek is színesítette az alkalmat szolgálatával, akikkel a Kecskeméti Gyülekezet lelkészei, Árvai Tamás és Pálma foglalkoztak. Ráckevétől Tompáig, a Duna keleti partjának kb. 80 km-es sávjából sorakoztak fel a gyülekezetek, hogy együtt dicsőítsük az Urat. Az istentiszteletet több kórusszám, zenedarab és egyéb szolgálat színesítette.

Tovább...
 
Gyermeknap Kiskőrösön PDF Nyomtatás E-mail

gyermeknapA kiskőrösi Zsinagóga adott otthont a Csemete Gyermekkórus és Csengettyű Zenekar gyermeknapi szolgálatának 2015. május 23-án.

Csodálatos volt hallani a lelkesen csilingelő, őszinte gyermeki énekhangokat, a kezeikkel megszólaltatott csengettyűket, valamint a trombita- és zongorakíséretet. A mennyország fénye sugározta be ezt az alkalmat. Valóban érezhettük, hogy a gyermekek hite példaértékű kell legyen számunkra, hiszen maga Jézus is azt mondta, ha nem lesz a mi hitünk olyan, mint a gyermekeké, nem mehetünk be az Ő országába (Mt 19:14; Mt 18:3).

KN

 

 
A Hidasi Házi Segítségnyújtó Szolgálat örömei PDF Nyomtatás E-mail

sari_neniÖrömmel számolhatok be, hogy a Hidasi Házi Segítségnyújtó Szolgálat gondozottjai közül sokan szeretettel fogadják a Boldog Élet újságot, ami nagy örömömre szolgál‬. ‪A jobb egészségi állapotban lévő gondozottak kisebb könyveket, füzeteket is szívesen fogadnak, melyeket ‪szeretettel olvasnak, és utána sokat beszélgetünk mindarról, amit megértettek belőle.‬

Nagy örömmel tölt el az idősek jelenlegi állapota, akik általában 70–92 éves korban vannak, és aránylag elfogadható egészségnek örvendenek. Egyik gondozottam idén tölti a 92. születésnapját, amit szeretnék kiemelni egy kis ünnepséggel, ajándékozással. Az idősek mindig nagyon örülnek minden szívből jövő kis csekélységnek, így az ajándékozást fontos dolognak tartom, amit a közeljövőben még hatékonyabban szeretnék végezni.‬

‪Bízom benne, hogy Isten továbbra is segítségünkre lesz mindenben, hidasi ellátottjaim pedig elégedettek lesznek és örömteli idős kornak örvendhetnek.‬

Klungné Ömböli Edit
Hidasi Házi Segítségnyújtó Szolgálat‬

 

 
Író-olvasó találkozó Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

iro-olvaso_talalkozo_debrecenben A magyarországi könyvnap alkalmából a Debreceni Gyülekezet író-olvasó találkozót szervezett a debreceni nagytemplom környékén, 2015. június 6-án.

Az idei alkalommal dr. Tokics Imre volt a meghívott díszvendég, aki az általa írt könyveket dedikálta az érdeklődők számára. Az adventista könyvstand környékén mindig voltak érdeklődők, akik a helyi gyülekezet írásos tesztjein mérhették fel Biblia-ismeretüket, melyet a szervezők könyvjutalommal ajándékoztak meg.

A könyvnapon több mint száz könyv került az olvasók kezébe, a misszió előmozdítása érdekében.

(TIT)

 

 
A Dunakanyarba látogattak a kecskemétiek PDF Nyomtatás E-mail

kirandulas_a_dunakanyarba_158A kecskeméti kultúrházban megrendezett sorozatainkra járó barátkozók számára évről évre szoktunk összetartó programot szervezni. Az idei évadban szeptember 18. és május 21. között 30 előadáson vehettek részt a hallgatók, akik esténként 70–150 fő közötti létszámban vettek részt egy-egy előadáson. Jutalomként a barátkozók számára május 25-én, pünkösdkor egy dunakanyari utat szerveztünk Esztergom, Visegrád és Szentendre megtekintésével.

Tovább...
 
A sáfárság öröme PDF Nyomtatás E-mail

Sáfársági konferencia és képzés Budapesten

dsc011812015. június 6-án és 7-én a Magyar Unió szervezésében Sáfársági Konferenciát és képzést tartottunk Budapesten Erika Puni és Larry Evans, a Generál Konferencia Sáfársági Szolgálatok Osztálya elnökének illetve társelnökének vezetésével, valamint Michael Hamilton, a Transzeurópai Divízió Sáfársági Szolgálatok Osztálya vezetőjének szolgálatával.

Tovább...
 
Vágyálom vált valósággá PDF Nyomtatás E-mail

ribbon_cutting_2Új médiaközpont (DREAMEDIA) ünnepélyes felavatására és átadására került sor Nova Pazován, Szerbiában, a Transzeurópai Divízió és a Délkelet-európai Unió szervezésében 2015. június 7-én.

Az igényesen berendezett médiaközpontban a technika legmodernebb vívmányaival felszerelt eszközök állnak rendelkezésre, ahol a LifeConnect Televízió már el is kezdte a közvetítéseket, melybe bekapcsolódtak a magyarországi Reménység Média munkatársai is.

 

Tovább...
 
Szombatkonferencia és Kórustalálkozó Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

wp_20150530_17_21_05_proMájus 30-án verőfényes tavaszi reggelre ébredtünk. Mindannyian szívünkben várakozással és nagy örömmel tekintettünk az előttünk álló napra. A Tiszavidéki Egyházterület különböző gyülekezeteiből özönlöttek testvéreink Debrecenbe, a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferenciaközpontba azért, hogy szem- és fültanúi lehessenek az immár évenként megrendezendő Szombatkonferencia és Kórustalálkozó nagyszerű programjának.

Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 151 - 165 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista