2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Könyvosztás Aszódon PDF Nyomtatás E-mail

Az Aszódi Gyülekezet életében még nem történt olyan esemény, amely 2008. február 23-24-én volt! Ezen a hétvégén talán úgy ünnepeltük a szombatot, ahogy kevésszer tesszük. Két mikrobusznyi, odaszentelt életű, ragyogó arcú testvér jött hozzánk Erdélyből azzal a céllal, hogy segítsék missziós törekvéseinket. Majd egy harmadik mikrobusz is érkezett Zala megyéből. Mindannyinkat egy cél vezérelt: eleget tegyünk Krisztus misszióparancsának!

Tovább...
 
Józan élet – Boldog házasság PDF Nyomtatás E-mail

EÜ és családi hétvége SzolnokonEgy mozgalmas hétvége Szolnokon

Ahogyan arról korábban is írtunk, február 29-e és március 2-a között az Egészségügyi Szolgálatok Osztálya és az Adventista Családi Szolgálat megrendezte közös konferenciáját Szolnokon.

Tovább...
 
Gyülekezetté alakult a Teachurch PDF Nyomtatás E-mail

TeachurchA Budapesti Belvárosi Gyülekezet 21 taggal alakult meg (4 személy készül a nyári keresztségre). A közösség kiemelt célkitűzése a saját helyiséghez jutás, pénzgyűjtés.

Immár a 4. bérleménybe, a VII. és a VIII. kerület határára, a Rákóczi útra költözött és ott a második szombaton gyülekezetté szerveződött a Teachurch. A hivatalos nevén Budapest Belvárosi Gyülekezetet Csalami László területi titkár jelenlétében, és az általa felolvasott fogadalomtétel elmondása, valamint a Területi Bizottság határozata után nyilváníthatjuk a terület gyülekezeteinek legfiatalabb tagjának. (Híreink szerint ez a „legfiatalabb" státusz csak a következő hétig egy újabb gyülekezet megalakulásáig tartott.)

Tovább...
 
Vidám keresztény játszóház PDF Nyomtatás E-mail

Télbúcsúztató gyermekprogramot tartottak Pécelen

Sok mosolygós gyermek érkezett meg február 24-én délután két órakor a péceli művelődési házba, ahol megtartottuk a keresztény játszóház télbúcsúztató programját. A gyermektanítók lázasan készültek izgalmas játékokkal, vetélkedőkkel a gyerekek számára, akik igazán lelkesen vettek részt a vetélkedőn, és jókat lakmározhattak a finom fánkokból, pudingokból és egyéb Isten adta jóságokból.

Tovább...
 
Károlyi Biblia Braille-írással PDF Nyomtatás E-mail

A Zuglói Gyülekezet vakmissziós programja keretében Braille-írással nyomtatja a teljes Károlyi Bibliát

Breille könyv2008 a Biblia éve. Az alkalom adta lehetőséget megragadva a Zuglói Gyülekezet egy olyan programot készített erre az évre, amivel az emberek figyelmét a Bibliára irányítják. Az adventista vakmisszió keretén belül megkezdődött a Károlyi Gáspár fordításában megjelent teljes Biblia Braille-írásban történő nyomtatása.

Tovább...
 
Életmóddal az egészségért PDF Nyomtatás E-mail

„Életmóddal az egészségért" címmel előadások és személyre szabott tanácsadás részese lehetett estéről estére mindaz a 40-50 vendég, akik Nemesvámoson január 21. és 23. között ellátogattak a Hetednapi Adventista Egyház gyülekezeti házába.

Tovább...
 
A Balatonlelle Összeadtalak Alapítvány felhívása! PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Testvérek!

Igaz ugyan, hogy még fagyos idő van, de szívesen gondolunk a szép nyári időre, amit a kedves balatonlellei üdülőben tölthettünk. Az Összeadtalak Alapítvány Kuratóriuma nevében kérünk Benneteket, hogy elődeink kellemes nyaralási helyét mentsük meg a hosszú idő alatt történt elhasználódástól. Több testvér tett olyan ígéretet, hogy szívesen segítenének annak érdekében, hogy szebbé, vonzóbbá lehessen tenni az adventista testvérek tulajdonát képező szép pihenőhelyünket. Tekintettel arra, hogy közeledik a tavasz, és hamarosan hozzá kell kezdeni a felújítási munkákhoz, különösen azért, mert Balatonlellén lesz a Missziókonferencia is.

Tovább...
 
Kapcsolatépítő rajzpályázat PDF Nyomtatás E-mail

A Pesterzsébeti Gyülekezet már évek óta törekszik egyre ismertebbé tenni az egyházat a kerületben, hogy minél többen részt vegyenek rendezvényeiken, és növekedjen a gyülekezet.

Tovább...
 
Keresztség Dorogon PDF Nyomtatás E-mail

Keresztség Dorogon Ünnepélyes keresztségi istentiszteletre gyűltünk össze 2007. szeptember 22-én a Budapest-Terézvárosi Gyülekezet kápolnájában. A keresztelendők közül ketten a Dorogi Gyülekezet tagjai lettek. Az Igét Simon Zsolt testvér, a gyülekezet lelkipásztora nyitotta meg.

Tovább...
 
Megalakult az ASI Magyarország PDF Nyomtatás E-mail

Megalakult az ASI MagyarországAz ASI egy olyan szervezet, amely világszerte azért munkálkodik, hogy a laikusokat lélekmentési munkára késztesse, s ennek megvalósítását képzéssel, szervezéssel és anyagiakkal is segítse. Tagjai az egyház küldetése iránt elkötelezett gyülekezeti tagok, akik készek a mindennapi munkájukban használt talentumaikat az evangélium hirdetésére felhasználni.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1951 - 1965 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista