2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Evangélizáció Aszódon PDF Nyomtatás E-mail

Köteles CsabaMár évek óta nagy erővel folyik az evangelizációs tevékenység Aszódon. Ősztől tavaszig folyamatosan mennek a különböző lelki és egészségügyi programok. A missziós gyülekezet maroknyi kis csoportja lelkesen végzi szolgálatát.

Tovább...
 
Életünk el van rejtve Krisztussal együtt PDF Nyomtatás E-mail

Szilvási JózsefVálság Kelet-Afrikában

Több mint kétmillió adventista hazája, Kelet-Afrika súlyos válságban van. Válságok eddig is voltak: Eritreában egyházunk be van tiltva, Szomáliában a ruandaihoz hasonló népirtás folyik, Szudán, Kongó, Burundi is polgárháborúk színtere. A kenyai elnökválasztás óta azonban azok az országok is válságba kerültek, melyek addig biztonságosnak tűntek.
Tovább...
 
Börtönmisszió 2007 karácsonyán PDF Nyomtatás E-mail

Gyömrői fiatalokFarkas Dániel lelkész testvér szervezésében 2007 karácsonyán két börtönbe is elment a gyömrői fiatalok egy csoportja.

December 19-én a Kozma utcai börtönben szolgáltunk, majd december 26-án Győrbe mentünk le egy szép programmal a börtönlakókhoz.

Tovább...
 
Kiemelt nagyvárosi evangelizáció PDF Nyomtatás E-mail

A Jelenések könyve békéről beszél. A jövő elérkezett! - Ez lesz a címe annak az előadássorozatnak, amelyet Shawn Boonstra, az It Is Written igazgatója tart Budapesten, bérelt helyiségben, a Ruttkai Éva Színházban (Budapest VI., Teréz körút 62., a Nyugati Pályaudvarral szemben) 2008. március 21-30-ig. Shawn Boonstra-t elkísérik munkatársai: Royce Williams, mint programszervező, és Palmer Halvorson technikai munkatárs.

Tovább...
 
Lelkész-őrségváltás a Budapest-Terézvárosi Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

LelkészváltásA Dunamelléki Egyházterület 762/2008. sz. határozata értelmében új lelkészt bízott meg a Budapest-Terézvárosi Gyülekezet lelkészi szolgálatával dr. Tokics Imre személyében, akit Csalami László egyházterületi titkár 2008. január 26-án iktatott be a szolgálatba, ünnepélyes keretek között.

Tovább...
 
Fogadás a Sándor Palotában PDF Nyomtatás E-mail

Forras: KEH honlap Sólyom László fogadást adott a magyarországi karitatív szervezetek tiszteletére 

Az ADRA Adventista Szeretetszolgálat Alapítványt Bakosné Zohán Tünde ügyvezető igazgató képviselte, akit e rangos esemény jelentőségéről kérdeztünk.

 

 

Tovább...
 
Az Úr kegyelmének esztendeje PDF Nyomtatás E-mail

Bertil Wiklander divízióelnök újévi üzenete

Bertil WiklanderIsmét elérkezett egy új esztendő, de nem csak a világ számára, hanem a Hetednapi Adventista Egyház Transzeurópai Divíziója (TED) számára is. Engedjétek meg nekem, hogy először is, legszeretetteljesebb személyes jókívánságként Isten gazdag áldásait kívánjam nektek. Bárcsak ez az új esztendő reményt és egységet hozna a hitben, miközben továbbra is hűségesen szolgáljuk az Urat.

Tovább...
 
Ifjúsági szilveszter Gyulán és Lovasberényben PDF Nyomtatás E-mail

Ifi szilveszterA fiataloknak most szilveszterkor sem kellett azon gondolkodniuk, hogy vajon hol és mivel is üssék el az időt, hogyan köszöntsék az új esztendőt. 2007-ben két különböző helyszínen is várták őket: Lovasberényben és Gyulán, ahol nemcsak ellátásukról, de gazdag, változatos és építő programokról is gondoskodtak részükre. Gyulán a legkisebbekre is gondoltak, ahol az ovisoktól a tinikig külön programmal várták a gyerekeket.

Tovább...
 
A reménység hatalma és gyógyító munkája PDF Nyomtatás E-mail

Jan Paulsen üzenete

 

Jan PaulsenJan Paulsen, a Hetednapi Adventista Egyház elnöke, december 17-én közzétett videó-nyilatkozatában a reménység ünnepi üzenetét tolmácsolta az egyház tagjainak. Paulsen testvér kiemelte: „az a reménység, amelyet Jézus a hívőknek ad, az egész életet átalakítja, és az ember életének minden területére hatással van - fontossági sorrendünkre, döntéseinkre, kapcsolatainkra egyaránt. A reménység pedig az Istennel való kapcsolatból fakad".

Tovább...
 
Nyugdíjasok találkozója Pécelen PDF Nyomtatás E-mail

Közös ebédAz elmúlt esztendőhöz hasonlóan az ünnepek közeledtével az unió elnöksége ismét találkozóra hívta a nyugdíjas lelkészeket és alkalmazottakat 2007. december 13-án. Ez alkalommal az ATF és a REK vezetői is bekapcsolódtak a vendéglátásba.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1966 - 1980 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista