2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Eredményes gyűjtés Szabadkígyósnak és Gyöngyösnek PDF Nyomtatás E-mail

Szabadkígyósi gyülekezet
Az elmúlt tavasszal a Hetednapi Adventista Egyház Tiszavidéki Egyházterülete adománygyűjtést szervezett a szabadkígyósi és a gyöngyösi gyülekezeti épületek felújítására. Hála Istennek és a testvérek áldozatkészségének, eredményes volt a gyűjtés. Örömmel tájékoztatunk titeket, hogy a szabadkígyósi testvéreink részére 521 427 Ft, míg a gyöngyösiek részére 454 078 Ft adomány gyűlt össze.

Tovább...
 
Pályázati felhívás! PDF Nyomtatás E-mail

A Hetednapi Adventista Egyház pályázatot hirdet a Gyulai Adventista Szeretetotthon (Gyula, Kálvária sor 11.) határozott időre szóló intézményvezetői állás betöltésére. Várjuk mindazok jelentkezését, akik alázattal és empátiával tudnák végezni ezt a feladatot, és azt szolgálatnak tekintik.

Tovább...
 
Boldog Életet kínálunk! PDF Nyomtatás E-mail

Nem lesz drágább a Boldog Élet 2008-ban sem! Immár harmadik éve kínáljuk magazinunkat változatlan, 2000 Ft/éves előfizetés áron! Bízunk benne, hogy ezzel a döntésünkkel elősegítjük, hogy a magazin mind több adventista család és barátok, ismerősök kezébe eljuthasson!

Tovább...
 
Felhívás – Felújítási munkák Balatonlellén PDF Nyomtatás E-mail

A Balatonlellei Összeadtalak Alapítvány Kuratóriuma meghirdeti a Konferenciai Központ faházainak felújítását „szponzori alapon".

Tovább...
 
CSENDES PERCEK - Zsoltárválogatás PDF Nyomtatás E-mail

Csendes PercekÖrömmel értesítünk ezúton is mindenkit, hogy elkészült a Debreceni Missziókonferencián is bemutatott Csendes Percek DVD, amely a Nagykállói Gyülekezet fiataljai által készített zenés zsoltárokat, kisfilmeket és egyéb bibliai témájú (Noé története, Dániel 2 és 7 fejezetének összehasonlítása, Jézus születése, Mózes élete stb...) Power Point vetítéseket tartalmazza. A DVD-n jelenleg 55 zsoltár, 17 bibliai témájú vetítés, és 5 kisfilm található.

Tovább...
 
Boldog Élet gyógyturizmus PDF Nyomtatás E-mail

CsoportképA kirándulás célja Erdély és Székelyföld természeti és történelmi kincseinek a megismerése, valamint a mindennapokból való kikapcsolódás, túrázás, üdülés volt. Ellátogattunk Mezőménesre, egy adventista egészségügyi központhoz, ahol egészséges életmódra tanítják az érdeklődőket. Felkerestük a parajdi sóbányát, Farkaslakán Tamási Áron emlékművét, Szejkén Orbán Balázs sírját. Barangoltunk Kolozsváron és Marosvásárhelyen is, ahol megtekintettük mindkét város nevezetességeit.

Tovább...
 
A Kisegyház-kutató Munkacsoport hírei PDF Nyomtatás E-mail

Dr. Szigeti Jenő
Az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok (OTKA) 2,865 millió forinttal támogatja a Protestáns kisegyházak a 20. századi magyar társadalomban című pályázatot a 2007 és 2011 közötti években. A kutatás vezetője Rajki Zoltán, akivel együtt Szigeti Jenő vesz részt kutatóként a munkában. A kutatási részfeladatokban pedig Khaled A. László (adatgyűjtés, archiválás), Kusztor Adél (térképek készítése), míg a weblapkészítésben Telegdi Péter segíti munkánkat. Természetesen számítunk a Kisegyház-kutató Munkacsoport tagjainak aktív részvételére is.

Tovább...
 
ADRA hírlevél PDF Nyomtatás E-mail

Az Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány, az ADRA életében a 2007. évben változások történtek. A szervezetet 2003 óta irányító kuratóriumi elnök Zsilinszki János helyett az Unióbizottság felkért engem, Szigeti Lászlót, hogy vállaljam el ezt a nemes és szép hivatást. Én igent mondtam Istenem hívására. Reménységem szerint gazdag élettapasztalatommal, és több mint 40 éves gyakorlati szociális tevékenységgel a hátam mögött új alapokra helyezhetjük a munkát. A kuratóriummal és az ügyvezető igazgatóval, Bakosné Zohán Tündével együtt irányítom 2007. május 7-e óta az egyházunkban folyó szociális, karitatív munkát. Megbízatásom átvétele óta az alapítvány munkájának rendbetételét folytatom, melyet a testvérnő már elkezdett. Mind a lelkiség területén, mind gazdasági területeken. Isten Igéjének tanácsai alapján dolgozunk, és hisszük, hogy „a mi munkánk, nem hiábavaló az Úrban."

Tovább...
 
„Jézussal a Zagyvaparton” PDF Nyomtatás E-mail

ImageKedves emlékeket őrzök azokról az időkről, amikor iskolás gyermekként a Szolnokhoz közeli Újszászi Parkerdőben sátorozhattunk, az általános iskolánk szervezésében. Örömmel vettem tehát, a néhány évvel ezelőtti meghívást, amikor az újjászervezett parkerdei sátortábor körülményei között gyermekeink is eltölthettek, évente egy-egy hetet a nagycsaládosok táborában. Hitoktatóként már az első alkalommal felötlött bennem a gondolat, hogy a helyi szervezőkkel együttműködve, programjában újszerű hetet szervezzünk ezen a csodálatos helyszínen. Törekvéseinket siker koronázta, és ez év július 8-12. között sokunk számára felejthetetlen öt napot tölthettünk itt mintegy 32-en, gyerekek és felnőttek közösen.

Tovább...
 
ÉLETTEL TELI hét Balatonlellén PDF Nyomtatás E-mail

ÉLETTEL TELI hét
Immár másod ízben csodálatos és áldásokban gazdag hetet tölthettünk az „Életet az Éveknek" program keretén belül augusztus 29. és szeptember 4. között a Balatonlellei Konferenciai Központban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2011 - 2025 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista