2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
„Találkozás Jézussal” Tábor Verőcén PDF Nyomtatás E-mail

2007. július 23-29.

„Átölelt az Isten" - ezekkel a szavakkal összegezte a „Találkozás Jézussal" Tábor egyik résztvevője, Linda, a tábori élményeit. Másokhoz hasonlóan a REK internet-misszióján keresztül került kapcsolatba az egyházzal, és ez volt az első egyházi program, amin részt vett.

Tovább...
 
Keresztségek Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

A Gyömrői gyülekezetben 2007 tavaszán kezdődött az áldássorozat, hála az Úrnak és Ősz-Farkas Ernő uniótitkár munkásságának. Az Isten szolgái vagy Isten barátai című evangelizációs sorozat végén a fiatalság nagy része eldöntötte, hogy szövetséget szeretne kötni Istennel.

Tovább...
 
Keresztény Orvoskonferencia Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

Nagy örömömre 2007. augusztus 24-26. között családommal együtt részt vehettem a Keresztény Orvosok Magyarországi Társaságának (KOMT) XI. országos konferenciáján.

Tovább...
 
ADRA Tábor Balatonlellén PDF Nyomtatás E-mail

A balatonlellei Konferenciai Központ, ami csaknem 60 éve már, adventista generációk nevelője volt, ebben az esztendőben is jelentős szolgálatot teljesített. Nemcsak adventista gyerekeknek adott helyet, hanem itt rendezték az idén is a levelező bibliaiskolások táborát és még sok más hasznos egyházi csoport konferenciát. Azt is örömmel tapasztaljuk, hogy az egyház lelki nevelésének szolgálatában is jeles eredményeket ér el ez a nagyon fontos intézményünk.

Tovább...
 
50 éves keresztségi évforduló PDF Nyomtatás E-mail

özv. Kovács Dezsőné
A Solti Gyülekezet nemrég ünnepelte özv. Kovács Dezsőné testvérnő 50 éves keresztségi évfordulóját. Sokan a leánykori nevén ismerik, mint Kopjár Ilona. A Kecskemét melletti Orgoványon született. Korán elveszítette édesapját, majd tízévesen édesanyját is. Soltra került nevelőszülőkhöz, akik hívő katolikusok voltak, és nagy szeretettel, szelíden nevelték fel a vidám kislányt.

Tovább...
 
A Biblia Levelező Iskola Tábora Balatonlellén PDF Nyomtatás E-mail

BLI tábor résztvevői
Az idén - 2007. július 11. és 17. között - is sikerült megszervezni Balatonlellén a Biblia Levelező Iskola nyári táborát. Ez az idei alkalom az ötödik volt, és az eddigiekhez képest a legtöbb résztvevő, több mint 80 fő vett részt a táborban. A hallgatók örömmel hozták el barátaikat, családtagjaikat is. Az idő most is nagyon kellemes volt, hiszen a Balatonon nem mellékes, hogy az időjárás jó befolyással legyen mindenki közérzetére, a hangulatra, a nyugodt békés beszélgetésekre és ismerkedésre a parkban.

Tovább...
 
„Czitera a Vizsolyi Bibliában” PDF Nyomtatás E-mail

Kormos Erik
Kormos Erik
Népzenei és néptánc tábort szervezett a Tradíció Alapítvány a Néprajzi Múzeum korábbi munkatársaival Lajosmizsén, augusztus 9-én.

Tovább...
 
Öröm Deszken PDF Nyomtatás E-mail

Keresztség Deszken
Deszken hosszú évek óta rokonságból állt a testvérközösség (12 tag). Ebből kifolyólag nagy örömet jelentett számunkra, amikor 2007. május 26-án, Szegeden, Chrenkó Zoltán örök szövetséget kötött Megváltójával.

Tovább...
 
Keresztség Nemesvámoson PDF Nyomtatás E-mail

Keresztség Nemesvámoson
„Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban" (Róm 8:38-39).

Ezekkel az igékkel bátorította Kovács-Bíró János azt az öt fiatalt, akik július 28-án, Nemesvámoson szövetséget kötöttek Istennel. Életük legfontosabb döntését hozták meg, és vállalták föl a menny és a föld előtt ezen a csodálatos szombaton.

Tovább...
 
SPORTTÁBOR – „Ép testben, ép lélek” PDF Nyomtatás E-mail

Sporttábor szervezői
1997 óta immár tizenegyedik alkalommal szerveztünk tábort Szentgyörgyvölgyben, az Őrség kicsiny falujában. Idén július 22-29. között lehettünk együtt a sportot szeretők, a kirándulást kedvelők és a lelki dolgok iránt érdeklődőkkel. A hét folyamán 80-an vettünk részt a táborban ebből 36-an voltak abszolút újoncok, valamint mintegy 20 fő nem rendelkezett adventista háttérrel.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2041 - 2055 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista