2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Segít7ek Tábor Sopronban a Boldog Élet közreműködésével PDF Nyomtatás E-mail

Segít7ek Sopronban
Egy olyan helyen, mint Sopron, különösen hálásnak kell lenni minden kis eredményért, ezért munkatársaimmal valóságosan áhítjuk Isten jelenlétét. Ebben a városban minden gyanús, amit egyházak tesznek. Könnyen parkolópályára állíthatnak. A város vezetéséhez eljuttatott Boldog Élet című kiadványunk azonban valóságos csodát eredményezett. Elfogadott közösségévé lettünk a településnek. Ennek köszönhető, hogy egyáltalán megszervezhettük a tábort.

Tovább...
 
Nyári evangelizáció Fehérgyarmaton PDF Nyomtatás E-mail

Nyári evangelizáció Fehérgyarmaton
Az idén a europe 4 jesus (Európa Jézusért) missziószervezet, amely különben 3-4 éve létezik, és különböző országokban tart evangelizációs sorozatokat, elhatározta, hogy Magyarországon is szervez evangelizációt.

Tovább...
 
Avatási ünnepség PDF Nyomtatás E-mail

Közép-afrikai Adventista Egyetem

Avatási ünnepség
2007. július 22. megváltozatta a Közép-afrikai Adventista Egyetem életét. A Hetednapi Adventista Egyház ezen a napon avatta fel az egyetem új akadémiai épületét, amit további beruházások fognak követni. A Generál Konferenciát Pardon Mwansa alelnök, a Kelet-közép Afrikai Divíziót Geoffrey Mbwana elnök, a Ruandai Uniót Hesron Byilingiro elnök képviselte. Az avatáson részt vett a köztársasági elnök főtanácsosa, aki maga is hetednapi adventista, a szenátus oktatási bizottságának vezetője, valamint számos városi és kerületi vezető.

Tovább...
 
OTKA támogatás kisegyházi kutatásra PDF Nyomtatás E-mail
Az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok (OTKA) 2,865 millió forinttal támogatja a Protestáns kisegyházak a 20. századi magyar társadalomban című pályázatot 2007 és 2011 közötti években. A kutatás vezetője Rajki Zoltán, akivel együtt Szigeti Jenő vesz részt kutatóként a munkában. A kutatási részfeladatokban pedig Khaled A. László (adatgyűjtés, archiválás), Kusztor Adél (térképek készítése), míg a weblapkészítésben Telegdi Péter segíti munkánkat. Természetesen számítunk a Kisegyház-kutató Munkacsoport tagjainak aktív részvételére is.
Tovább...
 
A Newbold Egyetem hírdetése PDF Nyomtatás E-mail
Newbold College is seeking to appoint an additional lecturer in Pastoral Theology (Missiology and Pastoral Ministry)  commencing 1 January 2008.  The deadline for receipt of applications is 17 September 2007. Further details are obtainable from the Newbold College website: www.newbold.ac.uk  or from Vice Principal, Mike Pearson, at Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   or tel: +44 1344 407401 or fax: +44 1344 407404
 
Címzetes egyetemi tanári kinevezés PDF Nyomtatás E-mail

Címzetes egyetemi tanár oklevél Dr. Szigeti Jenő testvérnek - a Miskolci Egyetem emeritus professzorának, és az Adventista Teológiai Főiskola ma is aktív tiszteletbeli tanárának - az Eötvös Loránd Tudományegyetem szenátusa, 2007. július 2-án a címzetes egyetemi tanár címet adományozta.

Tovább...
 
Igazolás harmincszoros véradóknak PDF Nyomtatás E-mail

Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt tájékoztatja a véradókat, hogy a harmincszoros véradók részére a vizitdíj- és kórházi napidíj-mentességéhez szükséges igazolások kiadása 2007. július 2-án megkezdődött. További információk: www.veradas.hu www.ovsz.hu és a www.voroskereszt.hu internetes oldalakon.

 

Fekete István

 
Keresztség Szegeden PDF Nyomtatás E-mail

Zsoldosné Belovai Mária
2007. április 28-án a szegedi imaházban újra megtöltöttük a keresztelőmedencét, amely gyönyörű szombat volt mind a Szegedi, mind a Hódmezővásárhelyi Gyülekezet életében. Ezúttal Zsoldosné Belovai Mária testvérünk kötött szövetséget az Úrral, aki már régóta fontolgatta szívében ezt a fontos lépést.

Tovább...
 
Keresztség Nyírpazonyban PDF Nyomtatás E-mail

Keresztség Nyírpazonyban
Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy Szentlelke által ma is munkálkodik az emberi szívekben, s ennek gyümölcsei már itt e földön láthatóak. A Nyírpazonyi Gyülekezet 2007. május 12-én ilyen öröm megtapasztalásának a részese volt, amikor a keresztelendő-medence ismét megtelt vízzel és egy kedves testvérnő, Szemők Valéria, kötött szövetséget az Úrral. Örömünk még teljesebb lett azáltal, hogy kedves hozzátartozói, munkatársai, barátai is szemtanúi lehettek újjászületésének, s így Isten gazdag áldását, szeretetét együtt tapasztalhattuk meg.

Tovább...
 
Ünnepélyes istentiszteletek Pécsett PDF Nyomtatás E-mail

Gyermekbemutató
Két kisgyermek életútját ajánlottunk Isten gondviselésére május 12-én, a délelőtti istentiszteleten, melyen a családokról és különösen az édesanyák családban végzett lelki munkájának fontosságáról emlékeztünk meg. A két kisfiút, Oppé Zoránt és Barna Áront szüleik örömmel hozták Krisztus elé, hogy jelképesen is az Ő kezébe helyezzék életüket és lelki fejlődésüket. Ezen az alkalmon mind az igehirdetést, mind a gyermekek bemutatását Körmöczy Miklós végezte.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2056 - 2070 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista