2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Kórustalálkozó Nemesvámoson PDF Nyomtatás E-mail

Kórustalálkozó Nemesvámoson
Ez év harmadik kórustalálkozójára került sor május 26-án Nemesvámoson. A dátum kialakításában segítségünkre volt a körzet lelkésze, Szőllősi Béla testvér, aki segített olyan dátumot találni, ami mindenkinek megfelelt. A Zenei Munkacsoport részéről Pintér József testvér látta el az alkalom megszervezésének helyi teendőit. A délelőtt folyamán öt kórus és több hangszeres előadó szolgálatát hallgathatta meg a gyülekezet, a délutáni alkalmon pedig az Összevont Kórus szolgált.

Tovább...
 
A Biblia Levelező Iskola programjairól, munkájáról… PDF Nyomtatás E-mail

BLI továbbképzps
2007. április 21-én a Reménység Evangelizációs Központ szervezésében BLI továbbképzés volt Pécelen lelkészek, kapcsolattartók és olyan gyülekezeti tagok részére, akik szeretnének bekapcsolódni az evangelizálás munkájába.

Tovább...
 
Fegyvertelen hős PDF Nyomtatás E-mail

Dokumentumfilm DVD-n

 

Magyarországon is kapható, magyar felirattal!
Ezt mindenkinek érdemes megnézni!

„Ma minden hős fegyvert visel, de egyesek csak a hitükben bíznak."

Egy adventista katona hiteles története, aki a legnagyobb hőstetteket hajtotta végre a második világháborúban, mert hite erősebb volt, mint a fegyverek.

Tovább...
 
Jézust a képernyőre! PDF Nyomtatás E-mail

Magyar adás műholdon

Az Adventista Egyház évtizedek óta rendkívül nagy hangsúlyt fektet a televíziós evangelizációkra. A világ számos országában állandósult egyházunk jelenléte a televízióban is: Hope Chanel, It Is Written, 3ABN, Amazing Facts...

Tovább...
 
Tehetségkutató Pécelen PDF Nyomtatás E-mail
Tehetségkutató
2007. június 3-án, vasárnap került sor a Reménység Evangélizációs Központ (REK) szervezésében a 2. Tehetségkutató rendezvény lebonyolítására a péceli Katasztrófavédelmi Oktatási Központban.
Tovább...
 
Gyermekbemutató Nyíregyházán PDF Nyomtatás E-mail

Tóth Tibor, Enikő és Vanessa
2002. július 14-én, Nyíregyházán, elhangzott egy imádság egy fiatal pár menyegzőjén; egy imádság, amit Isten meghallgatott.

Tóth Tibor és Enikő az imára válaszként Istentől ajándékba kapott gyermeküket, Vanessát 2007. április 7-én elhozták ugyanerre a helyre, hogy hálát adjanak érte, és kérjék az Úr bölcsességét kislányuk neveléséhez.
Tovább...
 
IGEN – Ige és Egészség Napok Nyíregyházán PDF Nyomtatás E-mail

Igen naopk Nyíregyházán
Nem bánta meg, aki IGEN-t mondott a 2007. június 8-10. között Nyíregyházán, az unió Egészségügyi Szolgálatok Osztálya által megrendezett Ige és Egészség Napokra.

Nem ritka manapság egészségünk megóvásáról beszélni. Szinte már üzletszerű tevékenységgé vált. Ez a néhány nap lehetőséget adott arra, hogy megértsük valójában mit is jelent az egészség, és mit tehetünk ennek megőrzése érdekében.

Tovább...
 
Keresztség Nemesvámoson PDF Nyomtatás E-mail
Varga Orsolya keresztsége
Június 2-a egy gyönyörű szombat volt a Nemesvámosi Gyülekezet életében. Egy kedves fiatal lány választotta e helyen a szövetségkötést Jézussal. Varga Orsika, aki már jó ideje a Veszprémi és a Nemesvámosi Gyülekezettel tartotta a kapcsolatot, és igazi, élő, gyakorlati hitet szerzett az Úrral, nagy izgalommal és odaadással várta ezt a napot. Bár sok próba érte, de tudta, hogy ez a helyes lépés, és nem várt tovább!
Tovább...
 
Keresztség Gödöllőn PDF Nyomtatás E-mail
Keresztelendők egy csoportja
Lowell Hangreaves 2007. április 20-tól május 26-ig tartott evangelizációs sorozatot Gödöllőn, ahová a környékről is többen érkeztek.
Tovább...
 
Keresztség Baján PDF Nyomtatás E-mail
Keresztelendők Kőrmőczi Miklós lelkésszel
Lowell testvér keresztségi istentisztelettel búcsúzott a bajaiaktól április 13-án vasárnap. Hat hétig tartó szolgálatát megelőzően és utána is többször járt Baján. A sorozat előtt a pontos, precíz előkészítés érdekében, majd utána a vendégek szívében meghozott döntések beérleléséért. Szolgálata alatt és azt követően a gyülekezet élete megpezsdült, amiért különösen hálásak vagyunk.
Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2071 - 2085 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista