2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
A Jézus élete tárlat megnyitója Székesfehérváron PDF Nyomtatás E-mail

img_00342015. február 12-én este nyílt meg a három festőművész kiállítása Székesfehérváron, a Szabadművelődés Házában. Gazdag program várta a megnyitóra összegyűlt közönséget.

Tovább...
 
Szeretet, szabadság, kommunikáció… PDF Nyomtatás E-mail

Új magyar nyelvű adások a LIFEconnect műsorán

lifeconnect_-_szeretet_szabadsag_kommunikacio_img_6922Csütörtök este van. A szolnoki vasútállomáson várakozom a többiekre. Lassacskán megérkezik a LIFEconnect belgrádi felvételén (2015. február 13–15.) résztvevők majdnem összes tagja. Nem ismerjük egymást, de együtt fogjuk eltölteni a következő 3 napot.
Tovább...
 
Találkozó a Békési Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

Örömteli szombatnapban volt része a Békési Gyülekezetnek, amikor január 31-én meghívásunkra gyülekezetünkbe látogatott Cserbik János testvér, a Keresztény Advent Közösség elnöke. Vele együtt a környék Keresztény Advent Közösség gyülekezeteiből érkező testvéreinket is köszönthettük. A délelőtt folyamán az ének- és költeményszolgálatok után gyülekezetünk legidősebb tagját, Szabó Imréné Ilonka nénit is köszöntöttük 95. születésnapján.

Tovább...
 
ADRA 1%-os felajánlás PDF Nyomtatás E-mail

logoKedves Testvérek!

Szeretettel kérünk Benneteket, hogy a személyi jövedelemadótok 1%-val idén is támogassátok az ADRA Alapítvány munkáját. Az így felajánlott összeget az ADRA Alapítvány a hátrányos helyzetű embertársaink, krízishelyzetbe került családok, árva gyermekek valamint a katasztrófa sújtotta települések lakóinak megsegítésére használja fel.

Tovább...
 
„Már öt oldalt elolvastam a Bibliából!” PDF Nyomtatás E-mail

p2060571_v – kiáltotta örömmel Zsani, az egyik hittanos diákom, mikor megérkezett a Józsai Gyülekezet félévzáró istentiszteletére. Nagyon csodálkoztam, mivel a kislány még csak másodikos, és aznap délután kapta meg élete első Bibliáját. Micsoda lelkesedés!

Tovább...
 
Információ a ReményTV szombatiskolai felvételeiről PDF Nyomtatás E-mail

informacio_a_remenytv_szombatiskolai_felveteleirolA ReményTV átmeneti technikai gondjai miatt a szombatiskolai beszélgetések nem vagy nem mindig elérhetőek a ReményTV honlapján a Videogalériában. Ez viszont nem jelenti azt, hogy leálltunk volna a műsorok készítésével! Az érdeklődők számára továbbra is van lehetőség a programok megtekintésére!

Tovább...
 
Látogatás a gyermekkardiológián PDF Nyomtatás E-mail

latogatas_a_gyermekkardiologian_img_162708Örömmel és hálával tekintünk vissza az elmúlt év missziós alkalmaira gyülekezetünkben. Egy kiemelkedő eseményt szeretnénk megosztani veletek.

2014. december 19-én ellátogattunk az Országos Gyermekkardiológiai Intézetbe. Számunkra, akik hála az Úrnak egészségesek vagyunk, olyan természetes, hogy a karácsony előtti napokban – amikor az ünnepre készülünk – együtt vagyunk a szeretteinkkel, de ezt nem minden család élheti meg hasonlóképpen. Ezért szülői kezdeményezésre a gyermek-szombatiskolában ajándékokat gyűjtöttünk a gyerekekkel. A kérdés csak az volt, hogy hová és kinek vigyük el, kinek szerezzünk örömet?

Tovább...
 
A csoda folytatódik! – avagy: Menjetek előre! PDF Nyomtatás E-mail

Az imaheti felhívással összhangban: „Ha úgy dolgoznánk a városokban élőkért, ahogy Isten szeretné, akkor az eredmény egy még sosem látott, hatalmas mozgalom elindulása lenne.” (A 2014-es, őszi imaheti anyagunk idézi a 4. oldalon E. G. White: Medical Ministry 304. oldaláról.)‬

Tovább...
 
Mosolyt karácsonyra PDF Nyomtatás E-mail

adra_hirlevel_jan_-_mosolyt_karacsonyra_dsc01853A karácsony előtti időszak mindig eseménydús az ADRA Alapítvány munkatársai és önkéntesei számára. Szeretnénk minél több szükségben lévő családnak, vágyakozó kisgyermeknek, vagy akár dacos kamasznak mosolyt csalni az arcára.

Tovább...
 
Könyvajánló – A reménység története PDF Nyomtatás E-mail

ak_ajanlo_-_a_remenyseg_tortenete_boritoNéhány héten belül kapható lesz az Advent Kiadónál Kovács-Bíró János új könyve, amelyhez az előszót dr. Gallusz László, az ajánlást dr. Ősz-Farkas Ernő írta. Kovács-Bíró János színes történetekkel illusztrált előadásokat tartott az Istenbe vetett reménységről, amelyet most nyomatott formában vehet kézbe minden kedves Olvasó.

 

AK

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 211 - 225 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista