2024. április 23. Kedd
Napnyugta: 19:45
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Mozgássérült tábor Szegeden PDF Nyomtatás E-mail

A tábor résztvevői
A Szegedi Gyülekezet és a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány szervezésében 2007. április 2-től 6-ig mozgássérült tábor volt Szegeden. A gyülekezet rendelkezésre bocsátotta jó fekvésű belvárosi ingatlanát szálláshelynek, étkezés és foglalkoztatás céljára. Ez és a vállalkozók, intézmények támogatása tette lehetővé, hogy nagyon kedvező tábori díjakkal tudtunk szolgálni, így az ország minden pontjából érkeztek mozgássérültek és segítők.

Tovább...
 
Lowell Hargreaves Békéscsabán PDF Nyomtatás E-mail

Lowell Hargreaves Békéscsabán
2007. április 14-én, szombaton a Békéscsabai gyülekezetbe látogatott Lowell Hargreaves testvér családjával együtt, aki a Dunamelléki Egyházterületen élő testvérek számára már jól ismert evangelizátor. Testvérünk tavaly ősz óta folyamatosan evangelizációs sorozatokat tart a Dunántúl több gyülekezetében. Ezen a szombaton lehetőség nyílott arra, hogy az ország délkeleti részében élő hittestvéreink is megismerjék Lowell testvért és szolgálatát, hiszen Békés megye minden gyülekezetéből érkeztek testvérek a békéscsabai közös istentiszteletre. Az egész napos programra körülbelül 500-550 testvér jött el, közöttük a Keresztény Advent Közösség tagjai is szép számban jelen voltak.

Tovább...
 
Kertészeti bemutató Sopronban PDF Nyomtatás E-mail

Március 30-április 1-ig a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban háromnapos közös rendezvényünk volt a Lippai János Kertészeti Szakképző Iskolával együttesen, ahol virágkiállítás, kötészeti verseny és vársár keretében kicsiben (kb. 20 m2-en) bemutattuk a nagyközönségnek, hogyan lehet természetes környezetünket szépen berendezni, illetve mennyire fontos azt óvni, szépíteni.

Tovább...
 
Keresztség és menyegző Battonyán PDF Nyomtatás E-mail

Kereszteltek
Kereszteltek
2006. november 4-én és 2007. március 31-én keresztelkedett Battonyáról a képen látható három személy, Rajna Károlyné, Frank Kálmán és Szabadai Györgyné (b-j). Mindkét keresztségi alkalom Békésen történt a vendégszerető gyülekezet szolgálataival megszépítve.

Tovább...
 
Úttörő-misszionárius Kárpátalján PDF Nyomtatás E-mail

Farkas Győző
Interjú Farkas Győzővel, melynek kapcsán képet kaphatunk a szolgálatról vallott felfogásáról.

Tovább...
 
Evangelizáció-sorozat Kárpátalján PDF Nyomtatás E-mail

„Nem kell menned messzi útra, pogány földek népéhez..."

Farkas Győző és családja
A fenti ének gondolatai sok adventhívő szívébe bevésődtek, akik szívesen otthon is maradnak. Farkas Győző segédlelkész, az Adventista Teológiai Főiskola egykori hallgatója (2001-2005) azonban egyáltalán nem így tett. Egy olyan küldetést vállalt fel, amellyel új misszionáriusi lelkesedést önthet a szívünkbe.

Tovább...
 
Ha két szív együtt dobban, azt látja az egész világ! PDF Nyomtatás E-mail

Jakab Judit és Bekő Zoltán
2007. április 8-án, Nagykanizsán, valóban egyszerre dobbant annak a két ifjúnak a szíve, akik 5 év ismeretség után elhatározták, hogy életük közös úton fog továbbhaladni.

Jakab Judit ragyogó arccal nézett Bekő Zoltán szemeibe, és Kalocsai Tamás lelkész kérdéseire mindketten örömmel válaszoltak igennel. A meghitt pillanatokat Deák Judit bibliai gondolatai, az Újpesti és a Nagykanizsai Gyülekezet énekei tették még áldásosabbá. A koszorúslányok virágesőben kísérték végig a fiatal párt a templom ajtajáig. A közös fotózás után a vendégek furfangos játékokon tapasztalhatták meg Judit és Zoli cserkészbölcsességeit, melyek előreláthatólag jól jönnek majd a mézes hetek után.

 

Aranyos Dominika

 
Egészséget nem csak Gödöllőnek! PDF Nyomtatás E-mail

Résztvevők
Ezzel a mottóval hirdettük meg egészségügyi sorozatunkat Gödöllőn és környékén. Az öt előadás alkalmával gyakorlati tanácsokat kaphattak a résztvevők egészségük megóvásában. Előadók voltak: Ősz-Farkas Ernő gyógyszerész, Dr. Székely Mária reumatológus, Dr. Négyesi Zsolt belgyógyász, Gáspár Zsolt gyógyszerész, Dr. Makkor Gyula prevenciós orvos. A sorozat megelőzte Lowell Hargreaves evangelizációs sorozatát.

Tovább...
 
Biblia-régészeti előadássorozat Szakolyban PDF Nyomtatás E-mail

A résztvevők egy csoportja
„Felfedezések Bibliai földeken" címmel tartott 10 részes Biblia-régészeti előadás-sorozatot Szakolyban (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) Szilasi Zoltán lelkész, február 14-től április 25-ig, heti egy alkalommal.

Tovább...
 
Tavaszi Ifjúsági Konferencia PDF Nyomtatás E-mail

Life Development - Életfejlesztés képzés - Kecskemét

2007. március 15-18. között immár 3. alkalommal nyitotta meg kapuit a kecskeméti Egészségügyi Szakközépiskola Kollégiuma az adventista fiatalok előtt, akik több mint százan vettek részt a Tavaszi Ifjúsági Konferencián.

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2101 - 2115 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista