2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Imaházszentelés Vácott PDF Nyomtatás E-mail
Both János polgármester
2007. március 03-án ünnepre készült a Váci Gyülekezet. Két és fél éve vásároltuk meg imaházunkat a Baptista Egyháztól. Azóta a törlesztőrészleteket kifizettük, a szükséges átalakításokat elvégeztük, így elérkezett a nap, amikor felszentelhetük a kápolnát.
Tovább...
 
Európai színvonal PDF Nyomtatás E-mail
A napokban fejeződött be a péceli hangstúdió korszerűsítése, amelynek eredményeként európai színvonalú hangszigetelésre tett szert a Reménység Evangelizációs Központ rádióstúdiója.
Tovább...
 
Egyházzenei Kongresszus PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Egyházzenei Társaság március 14. és 16. között Kaposváron rendezte meg a VIII. Magyar Egyházzenei Kongresszust, melyen egyházunk részéről e sorok írója vett részt. Az előadók és hallgatók az egyházzenei élet vezető szakemberei voltak, akik a gyülekezeti énekeskönyvek szerkesztésével kapcsolatos feladatokat tárták fel és beszélték meg.

Tovább...
 
Adventista Teológiai Főiskola felvételi tájékoztatója PDF Nyomtatás E-mail

Az Adventista Teológiai Főiskola a 2007/2008-as tanévben

Életmód tanácsadó/lelkigondozó
szakirányú továbbképzést indít

A teljes tájékoztatő letölthető

 
Országos Képviselőgyűlés – 2007 PDF Nyomtatás E-mail
A jelenlévők egy csoportja
2007. március 25-én, Budapesten, a Terézvárosi Gyülekezet imatermében került megrendezésre a 3. Országos Képviselőgyűlés, a gyülekezetek 150 küldöttjének részvételével.
Tovább...
 
Lowell Hargreaves Baján evangelizál PDF Nyomtatás E-mail
Már egy hónapja tart a sorozat Baján, sok tapasztalatunk van. A legelső az volt, hogy a város egyik legjobb termét Körmöczi Miklós lelkipásztor kapcsolatai alapján térítésmentesen sikerült megkapnunk.
Tovább...
 
Könyvajándék és jóléti munka PDF Nyomtatás E-mail
Könyvajándékozás
2007. február 21-én a Dorogi Gyülekezet lelkésze és vezetője a város egyik általános iskolájának könyveket adott át, mintegy százezer forint értékben.
Tovább...
 
Keresztségek Szombathelyen PDF Nyomtatás E-mail
A keresztelendők
Január 7-én két személy, február 25-én újabb négy személy döntött Jézus mellett és keresztelkedett meg a Vasi Misszióban. Szombatonként barátainkkal együtt mintegy 30-40 fő van együtt. Jó látni, ahogy szeretik, segítik egymást, odafigyelnek egymásra.

 

Tovább...
 
Keresztény-Zsidó Teológiai nap PDF Nyomtatás E-mail
Erdélyi László
2007. február 21
-én, szerdán, 18 órai kezdettel a Keresztény-Zsidó Társaság adventista teológiai napot tartott a Budapest-Terézvárosi Gyülekezetben. Az est házigazdája Erdélyi László nyugalmazott lelkipásztor volt.
Tovább...
 
Gyermektanítók országos értekezlete PDF Nyomtatás E-mail
Ebben az esztendőben két alkalommal találkoznak gyermektanítóink. Március 4-én a Budapest-Józsefvárosi Gyülekezetben történt meg az első találkozás és képzés. A következőre augusztus 14-19. között kerül sor a Gödöllői Misszió- és Bibliakonferencián, amikor Anne-May Wollan, a Transzeurópai Divízió Gyermekszolgálatok osztályának titkára fog 3 napon át képzést tartani a gyermektanítóknak, az érdeklődő szülőknek és pedagógusoknak. A képzés témája: Hogyan érhetjük el, hogy gyermekeink tartósan kötődjenek a gyülekezethez?
Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2131 - 2145 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista