2024. április 25. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Visszatérés a Római Egyházba? PDF Nyomtatás E-mail
Az Anglikán és a Római Katolikus Egyház újraegyesítésének javaslata került napvilágra az elmúlt napokban. A 42 oldalas indítványt a két egyház által delegált közös bizottság fogalmazta meg, és annak tartalmával mindkét fél vezető püspökei egyetértenek.
Tovább...
 
Népszerű tévécsatorna PDF Nyomtatás E-mail
A második legnézettebb keresztény televíziós csatorna lett a helyi adók között (több mint 200 km-es vételkörzetben) a Blue Mountain Television nevű adventista tévéállomás.
Tovább...
 
Közös ima a csapás végéért PDF Nyomtatás E-mail
Ausztrália több mint 400 gyülekezete forrt össze imában február 17-én országszerte, hogy együtt könyörögjön az immár folyamatossá váló, példátlan szárazság végéért, amely tavaly augusztus óta sújtja az országot.
Tovább...
 
Mark Finley ismét Magyarországon evangelizált PDF Nyomtatás E-mail
Mark Finley, a Generál Konferencia egyik alelnöke, majd két évtized után ismét a Dunamelléki Egyházterületen evangelizált 2007. február 4–10-ig Budapesten, a Ruttkai Éva Színházban, hét napon keresztül minden este két előadást tartott. A vetítettképes előadásokra nagy volt az érdeklődés, és mivel a terem befogadóképessége öt- és hatszáz fő közé tehető, ezért az öt órakor kezdődő programon előfordult, hogy ki kellett írni: „a terem megtelt, szeretettel várjuk vendégeinket a hét órakor kezdődő előadásra”.
Tovább...
 
Mozgásban az Evangelizálás PDF Nyomtatás E-mail
Evangelizátor-képzés a Transzeurópai Divízióban

A Transzeurópai Divízió vezetése, felismerve a szükségleteket, egy három modulból álló evangelizátor-képző alkalmat szervezett. Mintegy 80 lelkipásztor és gyülekezeti tag (Magyarországról 8 lelkész) készül arra, hogy alkalmasabb eszköz legyen Isten kezében evangelizáló sorozatok tartására. Az első alkalom tavaly októberben volt Szlovéniában, míg a befejező, harmadik pedig ez év márciusában lesz Izlandon.
Tovább...
 
Országos Kórustalálkozó Budapesten PDF Nyomtatás E-mail
Február 10-én, a Ruttkai Éva Színházban, a Mark Finley evangelizáció színhelyén került megrendezésre az Országos Kórustalálkozó. Előzőleg a békéscsabai kórustalálkozón tapasztaltuk meg a közös együtténeklés örömét, amikor egy közel száztagú összevont kórussal dicsőítettük Istent.
Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2146 - 2151 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista