2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Közeleg az E. G. White Kórus fennállásának 30 éves jubileuma PDF Nyomtatás E-mail

white_korus_2014-04-26_gyongyos_007Az 1988-ban alapított E. G. White kórus egy év szünet után 2013 nyarán szerveződött újjá a TET és Kertész Tamás kezdeményezésére. A karvezetői szolgálatot Czinege Zoltán, a programszervezői, menedzseri szolgálatot pedig Kertész Tamás vállalta.

Tovább...
 
A Békés-Csongrád megyei Kórus adventváró hangversenyei PDF Nyomtatás E-mail

adventi_hangversenyek_-_a_bekes-csongrad_megyei_korus2014 decemberében a Békés-Csongrád megyei Kórusnak három helyen volt lehetősége bizonyságot tenni: Orosházán (https://www.youtube.com/watch?v=PNDqCuls934), Gyulán és Hódmezővásárhelyen.

A kórusművek szövegei az első adventről, valamint Jézus Krisztus dicsőséges második eljöveteléről szóltak. Orosházán és Hódmezővásárhelyen a helyi televíziók nemcsak felvették a hangversenyt, hanem az ünnepek alatt teljes egészében műsorra is tűzték. A kórusműveket adventi gondolatokkal Szűcs Sándorné testvérnő kötötte össze. Isten Igéjét a gyülekezetek lelkészei – Osvald László, Palotás Kristóf és Kovácsné Bokor Sarolta – hirdették. Az igei gondolatok és a kórusművek mondanivalója gyönyörűen kiegészítették egymást. Hódmezővásárhelyen a hangverseny első felében a helyi kórus szolgált, valamint mindhárom helyen szolgált az a kamarakórus, amely zenei napokon és kórustalálkozókon képviselni fogja a Magyar Unió zenei irányelveit.

 

Pörneki Attila

 

 
Évzáró rendezvények Pesterzsébeten PDF Nyomtatás E-mail

evzaro_rendezvenyek_pesterzsebeten_-_karacsonyi_unnepsegAz év folyamán több Egészség EXPO-t és egyéb rendezvényt bonyolítottunk a gyereahogyvagy program keretében, és örömmel láttuk, hogy a sok résztvevő számára hasznos és szép alkalmak voltak ezek.

A lelkesedésünk az év vége felé sem csökkent, szerettünk volna kihasználni minden lehetőséget arra, hogy megerősítsük, szélesítsük ismertségünket a kerületben, és minél szélesebb körben tudjuk bevonni barátainkat, ismerőseinket rendezvényeinkbe.

Tovább...
 
Jótékonysági hangverseny Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

jotekonysagi_hangverseny_debrecenben_3Egyházunk Debreceni Gyülekezete karácsonyi jótékonysági hangversenyt tartott 2014. december 20-án, a helyi kápolnában. Az önkéntes felajánlásokat a Debrecen Nagytemplomi Református Egyházközség Immánuel Otthona részére adtuk át az est végén.

Tovább...
 
*Közös karácsonyi és évzáró program a Hidasi Idősek Klubjában PDF Nyomtatás E-mail

karacsonyi_es_evzaro_program_hidason_wp_20141217_023Nagyon szép évünk volt a 2014-es év, melynek zárásaként meghívást kaptunk december 17-ére a Hidasi Idősek Klubjába, ahová saját gondozottjaimmal mentünk el.

‪A Hidasi Adventista Gyülekezetből egy páran lelkesen készültünk, és zenés műsorral leptük meg az egybegyűlt időseket. A programot örömteli hangulat jellemezte, amelyet közös éneklés, jó beszélgetések és kis óvodások műsora tett még meghittebbé.

Tovább...
 
Körzeti ifi délután Békésen PDF Nyomtatás E-mail

2014. december 6-án szerveztünk a békési gyülekezetben egy ifjúsági délutánt, ahol a gyulai, kamuti, kondorosi fiatalok vettek részt elég nagy számban.

Tovább...
 
Segélykoncert adventi kuckózással PDF Nyomtatás E-mail

segelykoncert_adventi_kuckozassal_img_4081A Kiskőrösi Gyülekezet gyereahogyvagy egészségkuckójával a város karácsonyváró rendezvényén igyekezett hozzájárulni ahhoz, hogy az ünnepek ne csak az evésről-ivásról és a vásárlásról szóljanak, hanem a testi-lelki békéről, s az új év közeledtével – esetleg – az életmódváltásról is.

Tovább...
 
Akkreditációs oklevél átadó ünnepély PDF Nyomtatás E-mail

atf-akkreditacios_unnepely-1Az Adventista Teológiai Főiskola számára 2014. az akkreditációk éve volt. Mindez sok munkával járt, de kitűnő alkalom volt arra, hogy önvizsgálatot tartsunk az intézményben. Miért van erre szükség? Azért, mert ahhoz, hogy a főiskola jól szolgálhassa a hallgatókat, az intézménynek szakmailag folyamatosan fejlődnie kell. Az önértékelés mindig szubjektív, ezért szükségünk van arra, hogy megismerjük és meghallgassuk a külső szakemberek ajánlásait.

Tovább...
 
Ne maradj ki Te sem! PDF Nyomtatás E-mail

boldog_elet_-_felhivas Mindannyian szeretünk ajándékot kapni, de adni is legalább annyira. Gondoltál-e már arra, hogy Boldog Életet ajándékozz? A szó többféle értelmében. Egy családi életmódmagazinon keresztül boldog perceket, hasznos egészségtippeket, Istenre hangoló gondolatokat, bölcs életvezetési tanácsokat… Vannak olyanok szeretetteid, ismerőseid körében, akiknek ezeket odaajándékoznád? Itt a remek lehetőség, hogy 2015-re előfizesd nekik a Boldog Élet magazint, így anélkül hirdetheted a jó hírt, hogy akárcsak megszólalnál.

Tovább...
 
90 éves évforduló a Terézvárosi Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

dsc_0038Gyülekezetünk életében egy igen fontos eseményhez értünk 2014. november 22-én, amikor is visszatekintettünk közösségünk, elődeink munkásságára, akik Istennek szentelve életüket végezték szolgálatukat a gyülekezetben, és nem félve a nehézségektől bátran hirdették Isten Igéjét az elmúlt kilencven év során.

Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 226 - 240 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista