2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Az Advent Kiadó hírei PDF Nyomtatás E-mail

az_advent_kiado_hirei_-_a_kepzeleten_tulÖrömmel tudatjuk kedves Testvéreinkkel, hogy A képzeleten túl c. könyv megjelent a nyáron. A szépen, színesen illusztrált kis kötet ára mindössze 350 Ft, amit mindenkinek nagyon ajánlunk missziómunkára, hiszen ez a kötet a Generál Konferencia 2014-es missziós kiadványa. Mondanivalója kimondottan a mai emberhez szól. A szerzők kitekintést adnak a roppant világegyetem felé, rámutatva a magától keletkezés tarthatatlanságára. Mondanivalójukban azonban lassan rátérnek e beláthatatlan világban élő aprócska lényre, az emberre. Arra az emberre, aki azonban az Alkotó figyelmének középpontjában áll, még akkor is, ha elveszettnek érzi magát. A teremtettségből és az Igéből – amely mint a könyvek Könyve a kezünkben lehet, és Jézus Krisztusban testté lett – Isten végtelen szeretete nyilatkozik meg.

Tovább...
 
Szerb nyelvre fordították dr. Tokics Imre: Az imádság himnusza című könyvét PDF Nyomtatás E-mail

az_imadsag_himnusza_szerb_kiadasban_a_miatyank_szerb A Hetednapi Adventista Egyház Preporod Kiadója (Szerbia) szerb nyelven adta ki Az imádság himnusza c. könyvet, mely már több mint 40 000 példányban jelent meg és került eladásra magyar nyelven.

A könyv először az Advent Kiadó gondozásában látott napvilágot 1991-ben, mely eddig hat bővített kiadást élt meg az elmúlt évtizedben.

A szerb nyelvre fordított könyv nyilvános bemutatására 2014 októberében kerül sor Újvidéken, Szabadkán és Zentán, a Misszió Osztály vezetésével.

Isten áldása kísérje a könyv útját az olvasókhoz!

 

(SM)

 
Észak-amerikai Magyar Bibliakonferencia PDF Nyomtatás E-mail

eszak-amerikai_magyar_bibliakonferencia_2014-07-04_3A szétszórtságban élő magyar adventisták számára évről évre egy felemelő és lelki tapasztalatokban gazdag élmény az Észak-amerikai Magyar Bibliakonferencia, amelyet 1955-től gyakorolunk kisebb nagyobb megszakítással. Ez évben Torontóban (Kanada) került megrendezésre a 46. Magyar Bibliakonferencia július 4–6. között a Tyndale Teológiai Főiskola imatermében.

Tovább...
 
Gyereahogyvagy! – BLI módra PDF Nyomtatás E-mail

gyereahogyvagy_bli_modra_img_0139Azon gondolkoztam, milyen nehéz egy olyan táborról írni, ami már több mint tíz éve minden évben megrendezésre kerül. Jó lenne új élményekről, új hangulatról beszámolni, hogy minden évhez képest kicsit másabb, színesebb legyen. Ez természetesen a szervezésnél legalább ilyen fejtörést okoz, hiszen valóban vannak, akik évek óta visszajáró vendégek, és bár egy év hosszú idő, mégis úgy kell a hallgatóknak elmenni, hogy muszáj egy év múlva újra eljönni, feltöltődni, együtt örülni, hitben erősödni, új barátokra lelni.

Tovább...
 
Egyedül Istené a dicsőség! PDF Nyomtatás E-mail

ket_megteresi_tortenet_es_keresztseg_a_dombiratosi_gyul-ben_-_20140705_002 Utak, melyeken Ő vezet, avagy két megtérési történet

Kovács Józsefné

„Én pedig ha felemeltetem a földről, magamhoz vonzok mindeneket” (Jn 12:32).

2008. október 11-én osztálytalálkozónk alkalmából Annamáriától Bibliát kaptam ajándékba. Nagy örömmel vittem haza és nyitottam fel, eszembe juttatta gyermekkorom legszebb napjait, amit Hankó nénivel töltöttem. Ekkor ismertem meg az Úr Jézust. Az osztálytalálkozó után újra vágytam arra az érzésre, amit régen, valamikor gyermekkoromban éltem át: Isten közelségére és a testvéri együttlétre.

Tovább...
 
„Fitt szekció” a missziókonferencián PDF Nyomtatás E-mail

A „Fitt szekció” 6.40-kor indult. Senki nem gondolta, hogy ez lesz az egyik leglátogatottabb csoportfoglalkozása a tábornak.

Tovább...
 
Missziókonferencia 2014, Szombatiskolai altábor PDF Nyomtatás E-mail

A Balatonlellén 2014. július 1-6. között megrendezett missziókonferencián szombatiskolai programot is tartottunk. Fő előadónk dr. Michael G. Hamilton, a Transzeurópai Divízió Szombatiskolai Osztályának vezetője volt.

Tovább...
 
Szomorú időben vidám tábor PDF Nyomtatás E-mail

szbt_balatonlellen_2014_0954A 2014-es nyár nem kényeztetett el egyetlen tábort sem a Balatonon. Így volt ez a Szünidei Bibliatáborral is. A napok felén viharok, nagy esők jöttek, de nem volt hideg, így a Balaton vizét is élvezhettük, lehetett fürödni, napozni is. Amikor pedig esett, találtunk ezerféle foglalkozást.

Tovább...
 
Új igazgatója van az adventista általános iskolának PDF Nyomtatás E-mail

uj-igazgatao-32012-ben adott hírt az AdventInfo arról, hogy megkezdte működését az első magyarországi adventista általános iskola Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Tiborszálláson. Az első két, adventista fenntartásban működő tanév során Bíró Sándorné volt az intézmény igazgatója, akiben egy szorgalmával, pedagógiai szakmai ismereteivel, emberségével példát mutató személyt ismerhettünk meg. Nagyon hosszú pedagógiai és ugyancsak hosszú igazgatói szolgálat után vonult nyugdíjba az elmúlt tanév végén.

Tovább...
 
A Nagyvárosi misszió előkészületei Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

elokeszuletek_a_nagyvarosi_missziora_debrecenben_p8232049A 2015-ben induló Nagyvárosi misszió programban közösségünk Debreceni Gyülekezete is részt vesz. Ezen kezdeményezés jobb megértéséhez nyújtott segítséget 2014. augusztus 22-én és 23-án Kovács-Bíró János lelkész, aki jelenleg a Transzeurópai Divíziónál az Evangelizációs Osztály, a Lelkészegyesület és a Személyes Szolgálatok Osztályának vezetője.

Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 286 - 300 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista