2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Gyermekbemutató Balatonfüreden PDF Nyomtatás E-mail

gyermekbemutato_bfuredenDecember 26-án különleges ünnepségre gyűlt össze a Balatonfüredi Gyülekezet. Kétszeres családi ünnep volt ezen a szombaton, hisz a gyermekbemutatón túl – ami önmagában is szívet melengető, családias alkalom – két unokatestvért mutattak be szüleik az Úrnak. Gábor és Szilvia gyermekéért, Kiss-Ilyés Nándorért, valamint László és Beáta gyermekéért, Jaskó Júliáért mondtak fohászt Csizmadia Róbert és Kalocsai Tamás lelkészek.

Krisztus Urunk szavai kísérjék egész életükben a csöppségeket: „Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké az Isten országa” (Lk 18:16)!

qaltom

 
Keresztségek Rákoscsabán PDF Nyomtatás E-mail

keresztsegek_rakoscsaban_pc191270Nagy öröme volt három gyülekezetnek is a 2015. december 19-i szombaton, a rákoscsabai imaházban, ahol délelőtt egy testvér keresztelkedett. Igét hirdetett dr. Szilvási András, a helyi gyülekezet lelkésze, az alámerítést  Juhász Károly presbiter végezte.

Tovább...
 
A Fehérgyarmati Gyülekezet decemberi szolgálatai PDF Nyomtatás E-mail

a_fehergyarmati_gyulekezet_decemberi_szolgalatai_2Szolgálataink sorát december 3-án kezdtük a helyi Református Műemlék Templomban szervezett városi kórustalálkozón.

December 13-án a gyülekezetünk énekkara és zenekara, valamint a fehérgyarmati Erkel Ferenc Városi Vegyes Kar közösen vett részt a Debreceni Gyülekezet által szervezett jótékonysági koncerten a Kölcsey központban. Az összevont kórusok szolgálatát a fúvós együttesünk kísérte, illetve önálló zenekari számokkal is szolgált.

Tovább...
 
ADRA – Győri angyalok PDF Nyomtatás E-mail

adra_hirlevel_-_2016_jan_a_1– Itt vannak! Itt vannak! – hallatszik a ház mögül az örömsikítás, miután megérkezünk a Győri Gyermekvédelmi Központ egyik lakásotthonához. Még ki sem szállunk az autóból, de az apróságok máris előbukkannak, és rohannak felénk.

Tovább...
 
„Gyermekek a gyermekekért” jótékonysági est Újpesten PDF Nyomtatás E-mail

Csilingelő hangok csendültek fel december 18-án péntek este. A csilingelő hangokat a gyermekek csengettyűjátéka, zenéje és éneke adta az Újpest-központi Gyülekezetben. A kis koncert nemes célt szolgált. Segíteni azoknak a gyermekeknek, akiknek az élete nem úgy alakult, ahogyan azt ők szerették volna. Akik családjuk és szüleik nélkül élnek, intézmények falain belül.

Tovább...
 
Adventi hangverseny Kamuton PDF Nyomtatás E-mail

2015. december 19-én este megtelt az 50 éves kamuti Művelődési Ház nagyterme. A Békés-Csongrád megyei adventista összevont kórus – Pörneki Attila vezényletével – lélekemelő énekekkel, kórusművekkel örvendeztette meg a szép számmal összegyűlt vendégeket.

Tovább...
 
Adventi ünnepély Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

adventi_unnepely_debrecenben_-_jotekonysagi_koncert_2 Nagyszabású adventi ünnepélyt szervezett a Hetednapi Adventista Egyház Debreceni Gyülekezete a Kölcsey Ferenc Művelődési Központban, 2015. december 13-án. A jótékonysági segélykoncertnek meghirdetett ünnepség kedvezményezettje a Debreceni Rehabilitációs Klinika, ezen belül a Stroke Betegek Rehabilitációs Kezelése Osztály.

Tovább...
 
Befogadó gyülekezetek – új fogalom, újfajta hozzáállás PDF Nyomtatás E-mail

befogado_gyulekezetek_5Egy divíziós projekt részeként coreChurhc-képzés volt Debrecenben 2016. január 15. és 17. között. Az előadásokat Kovács-Bíró János, a Transzeurópai Divízió Ifjúsági Osztályának vezetője tartotta. Az előadóval 12 elvet vettek végig a résztvevők, arra a kérdésre keresve a választ, hogy Bibliai útmutatások alapján hogyan válhat egy gyülekezet „menedékgyülekezetté”, azaz befogadó közösséggé; amolyan védelmet nyújtó, irányt mutató második otthonná.

Tovább...
 
36 év PDF Nyomtatás E-mail

36 év után, 2016. január 9-ét történelmi pillanatnak is nevezhetjük, hiszen a csatlakozó Nagyszénási Gyülekezet szószékén Ócsai Tamás, a Hetednapi Adventista Egyház Magyar Uniójának elnöke szólhatta Isten Igéjét, aki feleségével együtt látogatott el hozzánk.

Tovább...
 
Tanulmányúton volt az Érdliget Életmódközpont! PDF Nyomtatás E-mail

erdliget_-_tanulmanyuton_voltunk_erdelyben_dsc_0113A magyarországi Hetednapi Adventista Egyház hosszú évek óta küzd azért, hogy egy jól működő, bibliai elveken álló szanatórium működjön hazánkban úgy, mint más országokban is. Olyan központ, ahol az új életmódra való átállást segítik ételtársítási- és készítési ismeretekkel, gyógyító terápiákkal, lelki megújulással.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 31 - 45 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista