2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Városnapi ajándékozás – Albertirsán PDF Nyomtatás E-mail

varosnapi_ajandekozas_0092014. szeptember 6-án ismét városnap volt Albertirsán. Szerettük volna településünk lakóit megajándékozni ezen az alkalmon. Szerettük volna Isten üzenetét, jó hírét elvinni és átadni a részükre, és kiemelten a gyermekek részére is.

A város is sok programmal készült, nagy volt a látogatottság. Ezt a lehetőséget felhasználva készültünk imádságos szívvel, lélekkel lakótársaink megszólítására.

Sokféle kiadványt vásároltunk az Advent Kiadótól most és már korábban is; Bibliákat, bibliai és egészségügyi témájú könyveket, könyvjelzőket, a gyermekek részére kifestőket, bibliai képességfejlesztőket, bibliai igés matricákat, melyekbe szórólapokat tettünk szép gondolatokkal és gyülekezetünk elérhetőségeivel.

Tovább...
 
Gyermek-bibliatábor Nyírbogdányban és Nyírturán PDF Nyomtatás E-mail

gyerektabor_nyirturan_es_nyirbogdanyban_-_nyirturaNagy izgalommal és örömmel készültünk mind a két táborra. Nyírbogdányban 2014. június 23–28. között találkozhattak a gyerekek Jézus példázataival. A tábor mottója: JÉZUS A BARÁTOM volt. Nyírturán pedig egy hónappal később, 2014. július 14–19. között vehettek részt a gyerekek egy hajókiránduláson Pál missziós útját követve. A hét mottója is ezt fejezte ki: JÉZUSSAL EGY HAJÓBAN.

Tovább...
 
A posztmodern világ és az evangélium PDF Nyomtatás E-mail

lifeconnect.info/hu/

„Kezdd ott, ahol vagy!
Használd azt, amid van!
Tedd, amit tudsz!”

/Arthur Asche/

lifeconnect_-_kep-1Felgyorsult világunkban mindennapjaink részévé vált az internethasználat. Az emberek többsége naponta igénybe veszi a számítógép és az internet adta lehetőségeket, akár a munkavégzés, akár az ismeretszerzés, akár a szórakozás, kikapcsolódás céljából. Azonban felvetődik a kérdés: azt az időt, amit az internet előtt töltünk, mennyire használjuk fel keresztényként az evangélium terjesztésére, a misszió előmozdítására?

Tovább...
 
Gyermekbemutató istentisztelet Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

gyermekbemutato_istentisztelet_debrecenbenSzülőkkel, családtagokkal és a meghívott vendégekkel együtt örült 2014. június 28-án a Debreceni Gyülekezet. Nagy Vilmos és felesége Nagy-György Sára e napon ünnepélyes keretek között Isten áldását kérte első gyermekük – Nagy Regő Illés életére.

A prózai, valamint zenei szolgálatokat követően Szilasi Zoltán lelkész igei útmutatója hangzott el. Hangsúlyozta, hogy a gyermekáldás az öröm mellett újabb és újabb kihívásokat hoz. Több, a Szentírásban olvasható család életét hozta példának: a nehézségekben a jó Istenre hagyatkozó szülők biztosak lehetnek benne, hogy hosszú távon jó irányt vesz az életük.

 

KBE

 
Mozgalmas nyár Pesterzsébeten – gyere ahogy vagy PDF Nyomtatás E-mail

mozgalmas_nyar_pesterzsebeten_-_szilvi_es_zoliBár a nyár a pihenés és kikapcsolódás ideje, Pesterzsébeten történt néhány örömteli  esemény, ami megmozgatta a gyülekezetet és azokat, akikkel kapcsolatban vagyunk. Az események révén új kapcsolataink is alakultak és szélesebb lett ismertségünk a kerületben. 

Tovább...
 
Szünidei Bibliatábor Tatabányán PDF Nyomtatás E-mail

szunidei_bibliatabor_tatabanyan_1Kis gyülekezetünk régi vágya teljesült, amikor idén első alkalommal tartottuk meg kézműves gyermektáborunkat 2014. augusztus 11–16. között.

Dániel története volt a központi téma, ezenkívül énekekkel, sok-sok játékkal, kézműves foglalkozásokkal vártuk a részvevőket, akik zömében nem keresztény gyerekek voltak. A 16 táborozót korosztály szerint két csoportra bontva szeretettel tanította lelkészünk, Szilvási-Csizmadia Andrea és négy készséges fiatal segítőnk, akik a Székesfehérvári és Lovasberényi Gyülekezetből jöttek el hozzánk.

Tovább...
 
Gyülekezeti kirándulás a Nyíregyházi Állatparkban PDF Nyomtatás E-mail

gyulekezeti_kirandulas_a_niregyhazi_allatparkban_p10100012014. július 23-án a Gáborjáni Gyülekezet hittanos csoportjaival ellátogattunk a Sóstói Állatkertbe. Külön élményt jelentett úgy a kicsiknek, mint a nagyoknak az Ócenárium és Zöldpiramis látványossága.

 

Tovább...
 
Csoda a XXI. században PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_ujbudan_img_55422014. július 19-én az Újbudai Gyülekezet részese lehetett egy nagyszerű eseménynek. A keresztségen, amely az Alsóhegy utcai baptista gyülekezetben történt, Bondár Márk kötött szövetséget az Úrral, és Papp Arthur erősítette meg a már régebben megkötött szövetséget a gyülekezet színe előtt. Az Istent dicsőítő szolgálatok után Simon Zsolt lelkész arról beszélt a gyülekezetnek, hogy Jézus az általa küldött Szentlélek erejével végzi azt a csodát, amit a keresztség jelent, és a XXI. századi ember éppúgy vágyik a csodára, mint ahogy Jézus korában vágytak rá.

 

Tovább...
 
Gyülekezeti kirándulás Sárospatakon PDF Nyomtatás E-mail

kirandulas_sarospatakra_1Kirándulást szervezett a Debreceni Gyülekezet az egyháztagok és a barátkozók részére Sárospatakra, illetve Sátoraljaújhelyre.

 

Tovább...
 
A legjobb út Kiskunhalason! PDF Nyomtatás E-mail

a_legjobb_ut_kiskunhalason_dsc_0456Kicsiny gyülekezetünk évek óta próbálkozik különböző programokkal felrázni a város lakosságát. Idén a gyermektáborokon kívül a könyvmisszió mellett tettük le a voksot. Munkánkban 7 erdélyi testvér volt a segítségünkre, akik június 27-én érkeztek meg, hogy egy teljes hétvégét Isten szolgálatában töltsünk.

Tovább...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 301 - 315 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista