2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek
Hírek
Volt sérv, nincs sérv! PDF Nyomtatás E-mail

‪Az Érdliget Életmódközpontban újabb gyógyulási folyamat indult el! Egy kedves testvérnő eljött hozzánk, hogy a gerincsérv műtéte előtt feltöltse immunrendszerét vitaminnal, és a New Start életmódprogram nyújtotta minden lehetőséggel. Kapott gyógymasszázst, tornázott és sétált sokat, evett finom, egészséges ételeket, frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket.

Tovább...
 
Gyermekbemutató és hálaadó ünnepség Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

gyermekbemutato_es_halaado_unnepseg_debrecenben_-_anna-barniÜnnepélyes istentisztelet volt Debrecenben 2015. november 7-én. Két, külön-külön is felemelő eseménynek lehettek részesei a jelenlévők. A délelőtti istentisztelet gyermekbemutatóval kezdődött, amit hálaadó ünnepség követett. A szülők, Barabás Barna és Barabás-Hevesi Anna ez alkalommal ünnepélyes keretek között, a hittestvérek körében kérték a jó Isten áldását elsőszülött gyermekükre, Barnusra. Az áldáskérő imát követően  Szilasi Zoltán lelkész igeszolgálatában hangsúlyozta, hogy egy család Isten iránti elkötelezettségének egyik megnyilvánulása az, hogy Teremtőnk gondoskodó oltalmát kérik az új kis életre.

Tovább...
 
Körzeti Zenei nap és kórustalálkozó Hévízen PDF Nyomtatás E-mail

2015. október 25-én egy-egy lelket és szívet felemelő esemény helyszíne volt a hévízi gyülekezet: körzeti zenei napot tartottunk, amelyen részt vett a helyi gyermek-, női és vegyes kar, valamint a zalegerszegi és nagykanizsai kórus is. Vendégeink voltak emellett a Nágocsi Gyülekezet tagjai és a veszprémi oboaművészek is.

Tovább...
 
Tesz-vesz gyülekezeti képzés, PDF Nyomtatás E-mail

img_1147Végre megérkezett Magyarországra is a divízió gyermekszolgálati zászlóshajója, a „Tesz-vesz gyülekezet”. A családok elérésének egy különleges formájáról van szó, amely valósággal felélesztette a szunnyadozó gyülekezeteket szerte a divízió országaiban, és még a legelvilágiasodottabb társadalmakban is sikeresnek bizonyult.‬

Tovább...
 
Egy kicsi gyülekezet nagy rendezvénye PDF Nyomtatás E-mail

img_1227Még, hogy kis gyülekezetek nem tudnak nagy rendezvényeket lebonyolítani? Minden csak kemény munka, tudatos tervezés és Isten áldására való hagyatkozás kérdése.

Tovább...
 
Tesz-vesz gyülekezet képzés Békéscsabán PDF Nyomtatás E-mail

tesz-vesz_gyulekezet_kepzes_bekescsaban_dsc00275Idén tavasszal az AdventInfo-ban megjelent felhívásra megpályázta gyülekezetünk a Tesz-vesz gyülekezet beindításához felajánlott képzést és anyagi támogatást. A pályázat számunkra pozitív elbírálása után már kíváncsian vártuk a képzés napját.

Tovább...
 
Tesz-vesz gyülekezet képzés Székesfehérváron PDF Nyomtatás E-mail

tesz-vesz_szekesfehervarott_img_1416Több országban is sikerrel működik a Tesz-vesz gyülekezet (Messy Church), mint missziós lehetőség. Mivel nagyon nehéz a helyes tartalommal lefordítani az eredeti angol nevet, így lett belőle magyarul: Tesz-vesz gyülekezet. Clair Sanchez-Schutte november 1-jén járt és tartott képzést Székesfehérváron az ottani testvéreknek, hogyan működik, hogyan fejleszthető és milyen eredmények várhatóak ettől az érdekes gyülekezési formától. Idehaza mi is több helyen gyakoroltuk a kézműves foglalkozásokat, és örömmel nyugtáztuk – mint például Lovasberényben is –, hogyha a gyerekekkel együtt egy-két szülő is beállt játszani, kézműveskedni, történeteket hallgatni és énekelni ezeken a 3-4 hetente megtartott alkalmakon, jól érezték magukat.

Tovább...
 
Egy család PDF Nyomtatás E-mail
img_4382_k1400„Amikor a család növekszik: ünneplünk. »Megszületett« – a címlista minden tagjának elküldjük SMS-ben, kiposztoljuk, világgá kiáltjuk örömünket. Ezt az örömet kellett beszoroznunk 7x7x360-al. Hogyne mondanánk el hangosan: hálásak vagyunk Istennek. Miért ne rajzolnánk le, miért ne énekelnénk el, miért ne prédikálnánk arról: hogy egy család vagyunk. Ez EGY család, sokkal nagyobb, mint tavaly ilyenkor. Közel 3000 tag 58 gyülekezet tartozik immár a Dunamelléki Egyházterülethez. Isten hozottat mondunk csatlakozó testvéreinknek a DET tagság nagy nyilvánossága előtt. Csak azt kívánjuk: érezzétek magatokat otthon, mert ez az otthonotok. Igaz, nem végleges. A következő nagy esemény legyen a nagy sokasághoz való csatlakozás.”
Tovább...
 
Egészség Expo Veszprémben PDF Nyomtatás E-mail

egszseg_expo_veszpremben2015. október 14–16-ig Egészség Expo-t szervezett a Veszprémi Gyülekezet a Nagyvárosi Evangelizáció gyereahogyvagy programja keretében.

Az expo megrendezése nem új keletű a gyülekezet életében, hiszen évről évre a Szív Világnapjához kapcsolódóan tartott már ilyen témájú programot. A korábbi években egynapos rendezvényről volt szó, melynek programjában felváltva szerepeltek értékes előadások neves szaktekintélyektől, valamint ételbemutatók, kóstolók és természetesen az elmaradhatatlan ingyenes egészségügyi mérések, állapotfelmérések és tanácsadások.

Tovább...
 
ESZTER Klub Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

eszter-klub_kecskemetenMár régebb óta érlelődött több testvérnőben a gyülekezetünkben, hogy egy női klubot alakítsunk, ahol időnként találkozunk, kötetlen beszélgetésben (imában) Istenünkkel és egymással.

Megalakulásunk, első találkozásunk (2015. október 12.) alkalmával nyolc testvérnő volt jelen. A vezetőnk, Gál Jánosné alaposan felkészült a névadónk, Eszter élettörténetéből. A Bibliából vett példák bizonyították, hogy a nők akkor is és ma is egyaránt helytállásukkal fontos pillérei a népnek, a családnak egyaránt. 

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 76 - 90 / 2151

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista