2024. április 16. Kedd
Napnyugta: 19:36
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      
Hírek
Décsei Noémi és Rácz Tamás esküvője PDF Nyomtatás E-mail

menyegzo_-_racz_decsei_2015aug16_00752015. augusztus 16-án, a Nyíregyháza melletti Verba tanyán, egy festői tó szigetén kötött egymással örök szövetséget Rácz Tamás és Décsei Noémi.

Habár a kezdés – mint oly sok esküvőn – késett egy keveset, a vőlegény arcán sem nyugtalanság, sem idegesség nem volt látható. Biztosra vette, hogy perceken belül megpillantja a kedvesét, és mikor felcsendült a muzsika a kis kamarazenekar előadásában, feltűntek a koszorúslányok, végül a hófehérbe öltözött menyasszony, látszott rajta, hogy alig tudja magába fojtani kitörő boldogságát. 

Tovább...
 
Megnyílt a ReményPont Közösségi Iroda PDF Nyomtatás E-mail

remenypont_megnyito_debrecenben_3Átadásra került Debrecenben 2015. december 12-én a ReményPont Közösségi Iroda, a Tiszántúli Egyházterület első könyvesboltja, amely a tervek szerint változatos programoknak is helyet fog adni.

Tovább...
 
„Új esély” Szolnokon PDF Nyomtatás E-mail

Korábbi ígéretünkhöz híven szeretnénk megosztani veletek a mozimisszióban szerzett tapasztalatainkat.

Az „Új esély” című filmet 2015. december 5-én vetítettük le a Tisza Mozi nagy termében. A gyülekezet tagsága önmagában kevés lett volna a terem megtöltésére. Előttünk álló feladat: Hogyan érhetnénk el azt, hogy minél többen eljöjjenek, és a film segítségével megismerjék az evangéliumot?

Tovább...
 
Ünnep a börtönben PDF Nyomtatás E-mail

Áldozatos és kitartó munkát igényel a börtönmisszió, és az „eredményeit” ritkán látjuk. De munkatársaimmal együtt kijelenthetjük, hogy az áldását folyamatosan érezzük. Testvéreink rendszeresen, az ország különböző büntetés-végrehajtási intézeteiben keresik fel a fogvatartottakat.

Tovább...
 
„Mi lesz veled, Európa?” és „Életvezetés felsőfokon” PDF Nyomtatás E-mail

Előadás-sorozatok Miskolcon

a_miskolci_korzet_hirei_dsc03209Két programról szeretnék beszámolni a miskolci körzetből, és kérni benneteket, kedves olvasók, hogy imáitokban emlékezzetek meg a folytatásról.

Az egyik a Bibliai Szabadegyetem Klub, amely október 28-án kezdődött „Mi lesz veled, Európa?” címmel. Az aktuális témák – mint pl. A globalizáció áldásai, Elmagányosodunk a tömegben, Mi Európa jövője? stb. – hétről hétre nemcsak magas szintű tudásanyagot, de lelki értékeket is tolmácsoltak a közönség részére. Az utolsó előadásra december 9-én került sor, aztán beszélgetős alkalmat, ill. alkalmakat tervezünk az érdeklődőkkel. A Bibliai Szabadegyetem Klub előadói: dr. Tokics Imre, Restás László, Gyetvai Gellért, Bálint György és Suhaj Renáta. 

Tovább...
 
Keresztség Ózdon PDF Nyomtatás E-mail

a_miskolci_korzet_hirei_dsc01158Kicsit késve, de annál nagyobb örömmel és szeretettel szeretnénk meglepetést szerezni ezzel a cikkel kedves testvérnőnknek Raffainé Dr. Darmai Zsuzsannának, aki május 9-én kötött szövetséget a Pünkösdi Egyház Ózdi Gyülekezetének épületében.

Az ózdi adventista gyülekezet közössége  nagy odafigyelést szentelt az előkészületeknek és több vendéget meghívott erre az ünnepélyes alkalomra, akik bizonyságot nyertek hitünkről és mélyebb elkötelezettség ébredt szívükben Isten iránt. Reménykedünk, hogy döntésüket hamarosan nyilvánosan is megpecsételik.

Zsuzsika, kívánjuk, hogy Isten áldása és szeretete kísérjen új életed útján!

az Ózdi Gyülekezet tagjai

 
Nemcsak karácsonykor érték az őszinte szeretet! PDF Nyomtatás E-mail

a_nagy_csapat_ozdon Az év vége felé haladva mindannyian számadást készítünk, és a szívünkben sok-sok hálaima hangzik fel az Istenhez. Ő volt velünk az év minden napján, és Ő adott erőt ahhoz is, hogy megláthassuk és elérhessük azokat az embereket (kicsiket és nagyokat), akik komoly nehézségekkel küzdenek, akik számára a létbiztonság nem természetes érzés, vagy akik súlyos betegségekkel küzdenek.

Tovább...
 
Könyvajánló PDF Nyomtatás E-mail

borito-vg-nySzeretettel ajánljuk kedves testvéreinknek Szabó Attila Jézus a gyermekekért – gyermekek Jézusért című új könyvét. A szerző tanár és szülő.

A gyermekek és tinédzser korúak megszólítása néha nem könnyű, hogy a sok egyéb, őket érő benyomás mellett a Bibliára és annak központi üzenetében megszólaló Jézus Krisztusra figyeljenek.

Tovább...
 
Békés megyei ifjúsági nap PDF Nyomtatás E-mail

bekes_megyei_ifjusagi_nap_20151128_160159„Csodálatos világ – Vajon tetszem-e Istennek?” címmel rendezték meg november 28-án, Békéscsabán a Békés megyei ifjúsági napot. Jókedv, áhítat és lelkesedés – ezek jellemezték az ifjúsági összejövetelt, amin mintegy 60 fiatal vett részt Békés megyéből.

Tovább...
 
Egymás terhét hordozzátok… PDF Nyomtatás E-mail

egymas_terhet_hordozzatok_wp_20151129_16_34_02_proA Fehérgyarmati Gyülekezet immár második alkalommal szervezett segélykoncertet, melynek mottója: Élj másokért!

Tavaly kicsit félve, hitetlenül indultunk el a szervezés útján. Úgy gondoltuk, hogy egy nagyarányú munkanélküliséggel küzdő kisvárosban (lakossága nem haladja meg a 8200 főt) nem lehet eredményes segélykoncertet szervezni. Mégis ráálltunk erre az útra, hogy az emberek megismerjék Isten hatalmát, emberek iránti szeretetét. Eltökélt szándékunk volt, hogy kapcsolataink révén halmozottan hátrányos helyzetű családokat keressünk fel, ahol valóban elkél a segítség.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 46 - 60 / 2151

 
 
 
Joomla Toplista