2024.  március  19.  Kedd
Napnyugta: 17:56
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Generál Konferencia hírei
Generál Konferencia hírei
gcsession2010_resize


Vendégként a Generál Konferencián PDF Nyomtatás E-mail

_dsc0045Hosszú, fáradtságos út után megérkeztünk Atlantába - szeretném megjegyezni, hogy vendégként, családtagként érkeztem. Nagy érdeklődéssel voltam az itteni fogadtatás iránt. Meglepetésemre már a szállodában megtapasztaltam a szervezettséget, mert öt percen belül minden a rendelkezésemre állt.

Tovább...
 
A világ legnagyobb vegetáriánus étterme Atlantában van PDF Nyomtatás E-mail

etteremA Georgia World Congress Center átmenetileg a világ legnagyobb vegetáriánus éttermének az otthona, köszönhető ez a Generál Konferencia 59. ülésszakának.

Tovább...
 
Atlanta városi és vallási vezetői a Generál Konferencián PDF Nyomtatás E-mail

kasim_reedKapcsolatot ápolni és teremteni nem egyszerű korunk rohanó, stresszel terhelt mindennapjaiban. Egyházunknak nyitottnak, befogadó közösségnek kell lennie, és törekednie kell az együttműködésre más szervezetekkel, egyházakkal mindazon területen, ahol közös platformot találunk.

Tovább...
 
Megválasztották a Transzeurópai Divízió osztályvezetőit PDF Nyomtatás E-mail

_dsc0207Ma (július 2.) helyi idő szerint 8.00 órakor összegyűltek a TED területéről érkezett küldöttek, hogy megválasszák a következő 5 évre a divízió osztályvezetőit. A testület - köztük a 7 magyar küldöttel - egyhangúlag elfogadta a TED Jelölő Bizottságának javaslatát (ez a Jelölő Bizottság 19 tagú, és két magyar tagja volt: Ócsai Tamás unióelnök és Zolyomi Renáta uniópénztáros).

Tovább...
 
A Közép-amerikai Divízió jelentése PDF Nyomtatás E-mail

kozepamerikai1A világ legnagyobb adventista divíziója. A taglétszám: 3 232 949. A gyülekezetek száma: 10 145, a csoportok száma: 7762.

Tovább...
 
Az Euro-afrikai Divízió beszámolója PDF Nyomtatás E-mail

euroafrikaiA divízió 20 országra terjed ki, és még ennél is több nyelvet beszélnek azok, akik ezen a területen laknak. Ez nagy kihívást jelent a divízió számára.

Tovább...
 
Az Euro-ázsiai Divízió jelentése PDF Nyomtatás E-mail

euroazsiaA divízió, miután átvette a Generál Konferencia „Mondd el a világnak!" jelmondatát, további három gondolatban fogalmazta meg programját:

Tovább...
 
Női diakónusok felszentelése – Változások a Gyülekezeti kézikönyvben PDF Nyomtatás E-mail

gyulkezikonyvAmint arról már hírt adtunk, a Generál Konferencia 59. ülésszaka megszavazta az átszerkesztett Gyülekezeti kézikönyvet.

Tovább...
 
Hetednapi adventista állásfoglalás a globális szegénységről PDF Nyomtatás E-mail

A szegénység minden társadalomban jelen van. A szegénység megfosztja az emberi lényeket a legalapvetőbb jogaiktól. Éhezésre ítél, megfoszt az orvosi ellátástól, a tiszta víztől, az oktatástól, a munkalehetőségtől, és gyakran a tehetetlenség, reménytelenség és egyenlőtlenség érzetét eredményezi. Naponta több mint 24 000 gyermek hal meg a szegénység okozta, megelőzhető körülmények miatt.

Tovább...
 
A Generál Konferencia osztályvezetőinek megválasztása PDF Nyomtatás E-mail

alan_handysides A Generál Konferencia osztályainak vezetésére az alábbi személyeket választották meg:

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 15 / 41

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista