2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Generál Konferencia hírei arrow Megkezdődött a jelölő bizottságok munkája a Georgia Dómban
Megkezdődött a jelölő bizottságok munkája a Georgia Dómban PDF Nyomtatás E-mail

_dsc0035Atlantába érkezésünk óta folyamatosan tapasztalhatjuk, hogy nem kis egyház vagyunk. Az atlantai repülőtéren hatalmas, falszélességű felirat tudósított a Hetednapi Adventista Egyház Generál Konferenciájának 59. ülésszakáról. A városban különböző helyeken szintén feliratok, útjelző táblák hirdetik a nagy eseményt. Már a repülőtéren többször láthattunk egyházunk logójával ellátott táblát. A belvárosba megérkezve mindenhol testvérekkel találkoztunk. Különös érzés egy olyan belvárosban lenni, ahol bármerre lépünk, testvérek jönnek-mennek minden irányból.

A magyar küldöttek szállása a Kongresszusi Központ közvetlen közelében van. A Kongresszusi Központban vannak a különböző kiállítások, intézmények standjai, ahol különböző programokat szerveznek napközben.

A Kongresszusi Központtól néhány méterre fekszik a Georgia Dóm hatalmas épülete, ahol különböző sportrendezvényeket, futballmérkőzéseket szoktak szervezni. A Dóm állandó székeinek száma 71 250 darab, jelenleg középen néhány ezer darab szék van elhelyezve, ahol a küldöttek és családtagjaik foglalnak helyet. A Georgia Dóm méreteit talán még jobban szemlélteti, hogy az építéséhez több vasat és acélt használtak fel, mint az Eiffel-torony építéséhez.

Ma, június 24-én, atlantai idő szerint 14 órakor elkezdődött az 59. Generál Konferenciai ülésszak küldötteinek munkája. A divíziók küldöttei javaslatot tettek a Generál Konferencia Jelölő Bizottságának tagjaira, és megválasztották a divíziók jelölő bizottságainak tagjait. Egy magyar küldött fog részt venni a Generál Konferencia Jelölő Bizottságának munkájában és két küldött a Transzeurópai Divízió Jelölő Bizottságának munkájában.

Az esti ülésen megszavazták a Generál Konferencia Jelölő Bizottságának tagjait, ami este 9 órakor elkezdte munkáját.

 

Zolyomi Renáta

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista