2024. április 25. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Generál Konferencia hírei arrow Az Euro-ázsiai Divízió jelentése
Az Euro-ázsiai Divízió jelentése PDF Nyomtatás E-mail

euroazsiaA divízió, miután átvette a Generál Konferencia „Mondd el a világnak!" jelmondatát, további három gondolatban fogalmazta meg programját:

1.      Mindennap Jézussal - lelki növekedés

A divízió célul tűzte ki, hogy minden gyülekezeti tag számára a Biblia és az imádság a lelki növekedés kulcsa legyen, ne csak elméletben, de a mindennapi gyakorlatban is. A fiatalok és gyerekek számára nyári táborokat, bibliaismereti táborokat szerveztek, hogy ők se maradjanak ki a programból. Voltak olyanok, akik egész bibliai verseket tanultak meg kívülről.

2.      Mindennap Jézusért - szociális munka, személyes bizonyságtevés, nyilvános evangelizáció
A lelki növekedés együtt jár azzal, hogy az emberben erős vágy ébred, hogy megossza másokkal azt a hitét, mennyire szereti és várja vissza Jézus Krisztust. A divízió honlapján negyedévente egy új tanulmány volt elérhető, melyet nagyon sok gyülekezet használt arra, hogy kiscsoportokat szervezzenek, és azokban embereket tanítsanak a bibliai igazságokra. A gyülekezeti személyek személyes bizonyságtevése nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a nyilvános evangelizációk eredményesek legyenek.

3.      Mindennap Jézus ereje által - nagyvárosok, új gyülekezetek és médiaszolgálat
A divízió területén sorra alakultak az új gyülekezetek, de nagy kihívást jelentett a gyülekezeti helyek biztosítása számukra. A divízió területén lévő országok többségében törvény tiltja, hogy helyiségeket ilyen célokra bérbe adjanak. Az elmúlt 10 évben több mint 1000 istentiszteleti helyet szenteltek fel, mindegyiket általában több gyülekezet használ. A legtöbb nagyvárosban Jó Hír Kávézók nyíltak, ezek segítségével sok-sok nagyvárosi embert sikerült elérni. Emberek millióinak otthonába jutott el az Isten Igéje a televízió, az internet segítségével.

 

Tóth Sándor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista