2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ADRA nap Tatabányán
ADRA nap Tatabányán PDF Nyomtatás E-mail
2007. február 17-én, szombaton, ADRA napot tartottunk a Tatabányai Gyülekezetben. Az ADRA képviseletében jelen volt az ügyvezető igazgató, Bakosné Zohán Tünde és Csergedi-Nagy Éva munkatárs. A város részéről jelen volt a Családok Átmeneti Otthonának vezetőnője, Jakobné Császár Ilona és két alkalmazott, valamint az Utcai Segítő Szolgálattól Gergely Mónika vezetőnő.

Bakosné Zohán Tünde
Bakosné Zohán Tünde beszélt az eddig eltelt időszakban végzett munkákról, és vázolta a jövőbeli terveket, amelyeket a körzetek együttmunkálkodásával szeretnénk megvalósítani. Láthattunk képeket az ADRA életéről, az itthon és külföldön folytatott segítségnyújtásról.

Vendégeink beszámoltak az általuk végzett munkáról, ami mint kiderült, szintén nem könnyű feladat. Elmondták, mennyire örülnek annak, hogy az ADRA segíti a munkájukat.

Nagyon áldásos volt a közös együttlét. Hisszük, hogy munkánk gyümölcse egykor beérik, és sokan megtapasztalják a jó Isten segítségét. Az ének és ima befejeztével a tatabányai testvérek közös ebéddel készültek.

Sűrűbben kellene ilyen együttléteket szervezni, és a kapcsolatokat bővítendő, azokra már másokat is meg lehetne hívni. Kívánom Isten áldását az ADRA által végzett szolgálatra és minden munkására.

 

Vörös Sándorné
ADRA Tatabányai körzetvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista