2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Országos Képviselőgyűlés – 2007
Országos Képviselőgyűlés – 2007 PDF Nyomtatás E-mail
A jelenlévők egy csoportja
2007. március 25-én, Budapesten, a Terézvárosi Gyülekezet imatermében került megrendezésre a 3. Országos Képviselőgyűlés, a gyülekezetek 150 küldöttjének részvételével.

Az Igét Szilvási András unióelnök nyitotta meg, amelyben az igazi lelkiség alapjáról beszélt - hogyan lehet a legfontosabbat életünk első helyére tenni, anélkül, hogy sok jó szándékú ember és a sok hasznos ügy ne térítsen el a küldetésünktől.

A nyitó áhítat szolgálattevői (b-j): Ócsai Tamás, dr. Szilvási András és Sztán János.
Az imaközösséget az elnökség beszámolója követte. A hozzászólások után a Generál Konferencia által készített és a Tiszavidéki Egyházterület Jó Hír Médiaközpontja által szinkronizált sáfársági filmet tekintették meg a képviselők, amelyet minden gyülekezet megkap a közeljövőben.

Délután az osztályok és intézmények összefoglaló jelentése hangzott el, majd Johann Johannson, a TED pénztárosa ismertette a Generál Konferencia struktúrajavaslatát, melyet az őszi ülésen tűz napirendre. A résztvevők kitöltöttek egy kérdőívet, amelyben az egyház erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit és kihívásait elemezték. 

 

ŐFE

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista