2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Újabb programok a szeretet jegyében
Újabb programok a szeretet jegyében PDF Nyomtatás E-mail

ujabb_programok_a_szeretet_jegyebenEz év szeptember 17-én, szombaton, egy csodálatosan szép napot tölthettünk el Budapesten, a Szüret utcai gyülekezetben. A budaiak meghívásának eleget téve ellátogattunk az Adventista Gyülekezetbe és ott a gyermekekkel szolgáltunk, bábelőadással, versekkel, énekekkel dicsőítettük Istent.

Ezt követően az Almafa Családi Napközi és az ADRA Szeretetszolgálat jóvoltából egy újabb élményben gazdag program részesei lehettek szeptemberben a ceglédi gyerekek. Ezúttal két bábelőadást is bemutattak a megszokott énekes műsoruk mellett. A program központi témája a szeretet volt, és mint számtalan alkalommal, most sem érkeztek üres kézzel. Ceglédi magánszemélyek és az ADRA Szeretetszolgálat jóvoltából iskolakezdési felszereléseket juttattak el a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola diákjainak, az Almafa Családi Napközi pedig fából készített ceruzatartókat ajándékozott.

A szervezők bíznak abban, hogy ez a nagyszerű kezdeményezés hagyománnyá válik, és egyre nagyobb támogatottsággal tudják programjaik által a rászorulókat megajándékozni.

 

Galambosné Szegedi Szilvia

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista