2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztség Gödöllőn
Keresztség Gödöllőn PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_godollon_dsc01313Három lélek kötött szövetséget az Úrral a Gödöllői Gyülekezetben, és hárman jelezték, hogy szeretnének a frissen megkeresztelt testvérek nyomába lépni a következő keresztség alkalmával. Mivel a gödöllői imaházban nincs keresztelő-medence, a város baptista imaházában gyűlt össze az a kettőszáz testvér és barát, akik osztozni szerettek volna a keresztelendők örömében.

Az igehirdetést, valamint a keresztséget Szilvási József végezte, útravaló igét a gyülekezet lelkésze, Szilvási Józsefné mondott a frissen megkeresztelteknek. Minden keresztség a kereszt bölcsességének győzelme. Isten Jézus Krisztus keresztje által békéltet meg, szentel meg és üdvözít bennünket (Kol 1:19-23). Ezért meg kell maradnunk Krisztus keresztje mellett alaposan és erősen, hogy az üdvösség munkáját, amit Isten elkezdett, bevégezhesse bennünk.

A helyi gyülekezet fiataljai, valamint a frissen kereszteltek családtagjai gondoskodtak arról, hogy az Ige ne csupán prózában, hanem versben és énekben is megszólalhasson.

 

Sz. J.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista