2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az albertirsaiak örömünnepe
Az albertirsaiak örömünnepe PDF Nyomtatás E-mail

az_albertirsaiak_oromunnepe_dsc000322011. október 15-e kettős örömünnep volt az Albertirsai Gyülekezet számára. Délelőtt gyülekezetünkben úrvacsorai istentisztelet volt, melyen megújíthattuk az Istennel kötött szövetségünket. A délutáni órákban pedig a pestlőrinci gyülekezetben tartott keresztségen vettünk részt, majdnem teljes létszámban. Erre nagyon készültünk, hiszen gyülekezetünk is érintett volt.

Bodnár János lelkész közreműködésével a vendéglátó, Pestlőrinci Gyülekezetből felkészülő Katona Gyula és Veres Sándor testvérünkkel együtt egy kedves vendégünk, barátkozónk, aki a korábbi evangelizációs munkánkban is szolgálatokkal vett részt, Szabóné Boltos Alexandra keresztelkedett meg ezen a nagyon szép, napsütéses őszi napon.

az_albertirsaiak_oromunnepe_dsc00021Erre az ünnepélyes alkalomra családja is elkísérte. A gyülekezeti helyiség zsúfolásig megtelt a vendégekkel és a tagokkal.

A szolgálatok, köszöntések, az igei gondolatok mind-mind Istenhez emelték tekintetünket és figyelmünket. A mennyben szintén örömünnep volt ez az alkalom.

Hálát adtunk új testvéreinkért annak reményében, hogy példájukat még sokan fogják követni. Köszönjük Istennek ezt a gyönyörű napot, mely testileg és lelkileg is annyi melegséget és tisztaságot sugárzott mindannyiunkra. Köszönjük a Pestlőrinci Gyülekezet szeretetét is, akik mindhárom megkeresztelt testvért ajándék könyvvel és virággal köszöntötték.

Kérjük Istent, hogy segítse és tanácsolja, vezesse továbbra is új testvéreinket családjukkal és mindannyiunkkal együtt az Ő útján.

 

K. Lné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista