2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Újabb ADRA segélyezés Balassagyarmaton
Újabb ADRA segélyezés Balassagyarmaton PDF Nyomtatás E-mail

adra_-_segelyezes_balassagyarmaton_dscf9194A növekvő Balassagyarmati Gyülekezet tagjai hosszú előkészítő munka után, 2011. augusztus 7-én egy újabb csomagosztást szerveztek a városi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal karöltve. A szolgálat vezetője, Kajdy Lászlóné Éva külön kifejezte örömét az ADRA áruval kapcsolatban, mivel idén nem kapták meg a beígért konzervtámogatást a Városi Önkormányzattól.

Gyülekezeti programunkhoz nemcsak az ADRA támogatását nyertük el, hanem lakóhelyeinken, falvainkban élő ismerőseink, szomszédaink is lelkesen adományoztak erre az alkalomra használt ruhát, és biztosítottak bennünket a jövőbeni segítségükről.

Továbbá lehetőségünk volt felhasználni barátkozók és gyülekezeti tagok pénzadományait arra, hogy a 25 db élelmiszercsomagot gazdagítsuk rizzsel, liszttel, tésztával és gyermekfogkrémmel. A program különlegességeként egészség és családneveléssel kapcsolatos könyveket is választhattak az érdeklődők. Kellemes meglepetésünkre az összes elfogyott.

adra_-_segelyezes_balassagyarmaton_dscf8627Az osztás során ismét megerősítést nyertünk abban, hogy erre a munkára nagyon nagy szükség van ezekben a nehéz időkben. Találkoztunk reményvesztett, munkakereső, jó szóra vágyó, sokgyermekes anyukákkal és érzelmileg sérült gyermekekkel, akik szüleik helyett vették át a segélycsomagot.

A szolgálat dolgozóival is erősödik a kapcsolatunk, ők is kaptak tőlünk „Kik az adventisták?" című anyagot (DVD, füzet stb.). Vezetőjük megígérte, hogy legközelebb a helyi tv-t is értesíteni fogja az osztásról.

Szeretnénk gyakrabban átélni a jótékonyság örömét, mivel ilyenkor érezzük azt, hogy teljesítjük a ránk bízott misszióparancsot. Azért imádkozunk, hogy az ADRA szervezete minél több felajánlással gazdagodjék.

 

M. Attila

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista