2024. június 25. Kedd
Napnyugta: 20:45
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekmosoly Tábor Józsán
Gyermekmosoly Tábor Józsán PDF Nyomtatás E-mail

dscf79702007 nyarától kezdődően minden nyáron megszervezzük a Józsai Gyülekezet támogatásával az öt napig tartó Gyermekmosoly Tábort, amelynek 3 alappillére van: 1) egyszerű bibliai történetek feldolgozása; 2) énekkészség-fejlesztés, gitárral kísért dalok tanítása; 3) angoltanítás. Továbbá a programot kézműves tevékenységek és egy egész napos kirándulás színesíti, valamint kiegészítő programok várják a gyermekeket (lovaglás, kürtőskalácssütés, sportjátékok, versengések, íjászkodás...)

A tábor kapcsán megismerkedtünk az évről évre visszatérő gyermekek szüleivel, akik nagy örömmel bízzák ránk gyermekeiket, és népszerűsítik táborunkat ismerőseik körében.

dscf7745Közben megalakult Józsán a Nők Klubja is, ahová a gyermektáborban megismert szülőket hívtuk meg programjainkra. Néhányan eljöttek egy-egy alkalomra, de állandó klubtag csak 2 fő lett.

Idén 5. születésnapját ünnepelte a tábor, ezért mindennap szülinapi meglepetés programmal kedveskedtünk a gyerekeknek.

A tábor naponta 7.30-tól 17.00-ig működött.

Az időjárás nem kedvezett, mégis meg tudtuk valósítani az eltervezett programokat. Az íjászkodás elmaradt, mert az eső hazakergetett minket a táborhelyre, ettől függetlenül vidám hangulatban zártuk a napot. Együtt még megázni is jó - nyugtáztuk, miközben alaposan megszárítkoztunk.

dscf7698Köszönöm 5 éve állandó segítőimnek, Zágonyi Ildikónak, Kiss Anikónak, hogy idejüket, energiájukat áldozták, és nap mint nap szervezhettük együtt a programokat. Köszönöm Hegyes-Horváth Imolának, hogy idén először ő is csatlakozott hozzánk a tábor teljes időtartamára.

Köszönöm azoknak is a munkáját, akik egy-egy napra csatlakoztak hozzánk segítőként: Buj Gabriellának és édesanyjának, Buj Erikának, Gacs Katalinnak, Bokor Leilának, Bákonyi Bettinának, Bákonyi Enikőnek, Szöllősi Gergőnek és Szöllősi Szilárdnak.

Hiszem, hogy Isten megáld minden kezdeményezést, amit a gyermekekért teszünk.

 

 

Zágonyiné Nagy Szilvia
táborvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista