2024. május 16. Csütörtök
Napnyugta: 20:16
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Segítsünk egy beteg édesanyának!
Segítsünk egy beteg édesanyának! PDF Nyomtatás E-mail

adra_felhivas_-_scheff_ilonaScheff Ilona - akinek édesanyja a Budai Gyülekezet hűséges tagja - Romániában élő, 33 éves, háromgyermekes édesanya. Az elmúlt hónapban a szeme fájni kezdett, és a látása is meggyengült. A Temesvári Kórházban szemében daganatot találtak, melyen a Debreceni Egyetem Szemklinikáján prof. Berta András komoly műtétet hajtott végre. A daganatot sikerült eltávolítani, de az elvégzett műtét után a látása elvesztésére számítottak, ami óriási tragédiát jelentett volna a család életében.

A rokonok és a testvérek kitartó imáját Isten meghallgatta. Ilona édesanyjának elmondása alapján tudjuk, hogy az utóbbi napokban jelentősen javult az állapota, amit az orvos is csodának nevezett. Ilona férje régóta munkanélküli, a család nagyon nehéz körülmények között él. Így a műtét elérhetetlenül magas költségét, 600 000 Ft-ot nem tudják előteremteni, amellyel a klinikának tartoznak.

Az ADRA Alapítvány segíteni szeretne a családnak, így kérjük minden segítő szívű testvérünket, lehetőségéhez mérten támogassa a családot az ADRÁ-n keresztül. Adományaitokat az ADRA Alapítvány Segélyezési Alapjára várjuk, számlaszám: 11707024-20430928 OTP Bank Rt. A megjegyzéshez feltétlenül írjátok be: „Scheff Ilona részére".

Isten áldjon meg minden gondoskodó lelket!

 

Fekete István ifj.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista