2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egy másik ország polgárává válni...
Egy másik ország polgárává válni... PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_eszter„Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek és cselédei az Istennek" (Ef 2:19).

2011. augusztus 27-én egy gyönyörű szép szombat napi ünnepélyre gyűlhetett össze gyülekezetünk. Tanúi lehettünk annak, mit jelent az, amikor emberek egy szinte ismeretlen, ám különleges ország polgáraivá válnak.

Ünnepélyünkön énekszolgálatok, versek és zeneszámok varázsolták még meghittebbé azt, hogy két megtérő lélek kívánt belépni a kapukon egy új országba. Csala Eszter és Kásáné Marika ennek a különleges, másik országnak a polgáraivá váltak. Az Ige tanulmányozásában Mihalec Gábor vezetett bennünket. Megtudhattuk, hogy hol van és milyen ez az ország, és mit kell tennem személy szerint nekem, ha az állampolgárságomat át akarom kérni egy másik államba.

keresztseg_marikaA bemerítés szertartását egy közös ebéddel folytattuk, amelyen tovább örülhettünk együtt, új testvéreinkkel.

Felbecsülhetetlen ajándék az, hogy Isten bennünket az Ő mennyországának polgáraivá, családtagjaivá fogadott. Jézus Urunk téged is hív, hogy ha még nem tetted meg ezt a lépést e felé az ország felé, hogy polgárává légy, ne tétovázz, tedd meg az első lépést Őhozzá.

 

Rábai Szabolcs

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista