2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Közösségben éljük meg hitünket
Közösségben éljük meg hitünket PDF Nyomtatás E-mail
kozossegerosito_hetvege_kobanyan_441

A Kőbányai Gyülekezet közösségerősítő hétvégéje

2011. október 21-23. között a Kőbányai Gyülekezet szinte teljes létszámmal részt vett egy közösségerősítő hétvégén, Hévízgyörkön. 

Amikor még nem találkoztam a kőbányai testvéreimmel, arra gondoltam, milyen jó lenne, ha ez a kis 20-25 fős közösség csatlakozna egy másik kisgyülekezethez, és együtt egy szolgálatokban erős közösség lehetnének.

Aztán eljött az első találkozás alkalma. Szombat volt, szinte senkit nem ismertem a gyülekezetből, de valami megragadott. Az egymásra figyelő testvéri szeretet, a sok gyerek, a jókedv. Egy jó közösségben voltam Kőbánya-Újhegyen, a „piros iskola" aulájában. Megértettem, ők így együtt egy nagyon jó közösség.

kozossegerosito_hetvege_kobanyan_317A jó közösség nem magától jön létre, ápolni, erősíteni kell. Ebből a célból mentünk el egy közös hétvégére, Hévízgyörkre. Péntektől vasárnapig együtt voltunk, közösen tanulmányoztuk Isten Igéjét, szombat este kánai borral egy gyertyafényes úrvacsorai istentiszteletet tartottunk, vasárnap délelőtt közös gyakorlati foglalkozásokon megtanultuk, hogy a feladatokat csak egymásra odafigyelve tudjuk elvégezni, és nincs lehetetlen feladat. 

Köszönöm Pálfalvi Orsinak és Szabadfalvi Józsefnek a jó szervezést és az egész Kőbányai Gyülekezetnek ezt a kellemes hétvégét. Tavasszal ismét találkozunk, ugyanitt.

 

Simon László

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista