2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekbemutató Gyulán
Gyermekbemutató Gyulán PDF Nyomtatás E-mail

gyermekbemutato_gyulan_img_6500„Engedjétek hozzám jőni a gyermekeket és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa" (Mk 10:14).

Tisztelt Hetednapi Adventista közösség! Szeretettel tudatom veletek, hogy 2011. július 19-én, Gyula városában Rákóczi Attila és Tripon Emese Mária elsőszülött gyermekeként, az Úr ajándékaként megszülettem. Így velem, egy taggal növekedett a közösség tagjainak a száma.

Kis híján három hónapos koromban az Isten színe elé vittek, hogy bemutassanak neki. Ezen nemes esemény 2011. október 15-én, a Gyulai Gyülekezet imaházában történt. A bemutatómon sokan voltak, köztük a Kétegyházi Gyülekezet tagjai is, akik számos szolgálattal tették színesebbé és emlékezetessé az ünnepséget. A szolgálatokat és a résztvevők által értem mondott imákat, a jókívánságokat most szeretném megköszönni!

Apukám és anyukám elhatározott abban a kérdésben, hogy adventista elvek szerinti nevelésben fognak részesíteni, így kedveskednek az Úrnak azért, hogy rájuk bízott engem ebben a földi létben. Ahhoz, hogy ezen elhatározásukhoz legyen elég hitük, türelmük és egészségük, Bicskei Róbert lelkész bácsi mondott imát értük és értem, valamint nagyszüleimért is.

Remélem még személyesen is sokat találkozom Veletek!

Szeretettel: Rákóczi Réka Noémi

 

Rákóczi Attila

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista