2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „A legjobb gyermekbarát gyülekezet” pályázat
„A legjobb gyermekbarát gyülekezet” pályázat PDF Nyomtatás E-mail

A Gyermekszolgálatok Osztályának Országos Bizottsága elbírálta a beérkezett pályázatokat. Sajnálatosan kevesen pályáztak a kitűzött pályadíjért. Dicséret illeti azokat, akik pályáztak. A beérkezett pályázatok azt mutatták, hogy komoly és odaadó gyermekmunka folyik gyülekezeteinkben.

A pályázat nyertese azonban csak egy lehetett. A nyertes:

LOVASBERÉNY

Minden beküldött pályázat között magasan kiemelkedett mind a múltban történt események, mind tervei alapján. Ezért a kiírt pályadíjat: 40 000 Ft-ot a Lovasberényi Gyülekezet gyermekei nyerték.


Új pályázati felhívás!

Szeretnénk felhívni gyermektanítóink figyelmét arra, hogy 2012-ben világszerte Isten Igéjére és az abban való megújulásra kerül a legerősebb hangsúly. Ez kiterjed a gyermekekkel való foglalkozásokra is. 2012-ben A nagy küzdelem című könyvünk lesz világszerte az a könyv, amelyet a Hetednapi Adventista Egyház Generál Konferenciájának Bizottsága kiemelten szeretne kezelni. Ezzel kapcsolatban kérjük a gyermektanítókat és gyermekekkel foglalkozó testvéreinket, vegyenek részt - és ösztönözzék a gyerekeket is aktív alkotó tevékenységre - e könyv egyes fejezeteinek feldolgozásában a következő módón: drámajáték, videós vagy PowerPoint-os, verses, elbeszéléses feldolgozás. Bármelyiket lehet választani, de kritérium, hogy a nyelvezete gyermekeknek megfelelő legyen.

2012 őszén Budapesten, a szokásos, reformációra történő megemlékezéssel egy időben, a gyermekek számára bibliaismereti vetélkedőt tartunk. Ezen az alkalmon történne meg A nagy küzdelem feldolgozásainak bemutatása is. A legjobb alkotásokat jutalomban részesítjük, és az ország egész területéről várjuk a gyermekeket. Az eseményről pontos értesítés fogunk adni.

Kívánjuk minden gyermektanítónknak Isten áldását és sok erőt!

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa
Gyermekszolgálatok osztályvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista