2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Viski Gyuláné 102 éves
Viski Gyuláné 102 éves PDF Nyomtatás E-mail

viski_gyulane_102_eves 2011. november elsején Viski Gyuláné Juliska néni 102 éves lett. Családjának is és a Gáborjáni Gyülekezetnek is nagy volt az öröme. Juliska néni hosszú élete, személyisége, élete, szavai és versei a Teremtő dicsérete. Személyében a kicsiny gyülekezet hatalmas kincset kapott az Úrtól.

Születésnapján népes rokonsága köszöntötte, majd három nap múlva, péntek este ünnepélyes házi istentisztelet keretében gyülekezete köszöntötte őt. Negyvenen szorongtunk a kis fagerendás házban az ünnepi alkalmon, ahol Juliska néni lányával, Irénkével él. Az ünnepelt kedves énekeit énekeltük, erre a napra írt saját versét hallgattuk meg lánya tolmácsolásában, majd maga az ünnepelt tett bizonyságot hitéről, adventi reménységéről.

Erdélyi László nyugdíjas lelkipásztor testvérünk, gyülekezetünk vendége és Farkas Attila helyi prédikátor hirdette az Úr üzenetét. Nagy volt bennünk és köztünk a szeretet. Hatalmas szeretetvendégség, emeletes torta, virágcsokor és ajándékok színesítették ezt az estét, jelezve nekünk és a világnak, hogy a szeretet soha el nem fogy, sőt az örökkévaló korszakokon át is éltetni fog bennünket.

Juliska néni, drága Megváltónk áldjon meg téged, akit szeretsz, és aki mindeddig nekünk megtartott!

 

Farkas Attila

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista