2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ifjúsági hétvége Miskolcon
Ifjúsági hétvége Miskolcon PDF Nyomtatás E-mail

ifjusagi_hetvege_miskolcon_dsci02482011. november 5-6-án közel százan csodálatos hétvégét töltöttünk testvéreink, barátaink társaságában, a Miskolci Gyülekezetben. A helyiek mellett érkeztek vendégek Izsófalváról, Kazincbarcikáról, Budapestről és Kecskemétről is.

A szombat délelőtti  igehirdetést Hoffer Zoltán testvér tartotta, aki József történetén keresztül bátorított bennünket arra, hogy minden körülmény és élethelyzet közepette eszközök lehetünk Isten kezében, aki cselekedni fog életünkben. A közösen elfogyasztott finom ebéd után a délutáni prédikáció - amely arról szólt, hogy amiképpen az Atya küldte el
Jézust e világra, Ő ugyanúgy küldd el bennünket ma - alkalmával Hoffer Zoltán kérdéseket tett fel a Bibliából, így leellenőrizhettük tudásunkat, illetve értékes ajándékokat nyerhettünk, amennyiben jól válaszoltunk. Természetesen nem feledkezhetünk meg a helybeli testvérek és a fiatalok zenés szolgálatáról, szeretetteljes, gazdag vendéglátásáról sem.

Napzárta után beszélgetések, játék és pingpongcsaták folytak a jelenlévők körében. Ez a közösségi hétvége arra is adott alkalmat, hogy vasárnap délelőtt mintegy 30-an  egy felejthetetlen természetjáró túrán vegyünk részt, melynek eredményeképpen a magasból szemlélhettük meg Lillafüred látképét.

Hálásak vagyunk Istennek  az együtt megélt élményekért!

 

Zagyva László

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista