2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Fiam, megbocsáttattak a bűneid”
„Fiam, megbocsáttattak a bűneid” PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_szfehervaron_035Keresztség a Székesfehérvári Gyülekezetben

„Örvendezés van az Isten angyalainak színe előtt egy bűnös ember megtérésén" (Lk 15:10). De milyen nagy öröm az a gyülekezetnek és a szülőknek, amikor egy olyan fiatalt keresztelhetünk meg, aki sorainkban nőtt fel! Ez azért nagy dolog, mert nehéz a hívő szülők gyermekeit megtartanunk, nagyobb figyelmet kellene szentelnünk nekik.

De térjünk vissza az örvendezésre! Bak Benjámin, aki háromévesen még a Knight Rider filmzenéjét dünnyögve tologatta fekete autóját a hátsó sorokban - ekkor már megállapíthattuk, hogy hozzájárulhat majd a gyülekezet zenei életéhez -, később verset, majd egyre nehezebb gitárdarabokat hallhattunk tőle, immár a felnőttkor küszöbén legjobb barátja, Jézus mellett döntött. Beni 2011. november 26-án 16 óra 24 perckor megkeresztelkedett a Székesfehérvári Gyülekezet kápolnájában. Szilvási-Csizmadia Andrea, a gyülekezet lelkésze prédikált, az alámerítést pedig Kalocsai Tamás végezte.

keresztseg_szfehervaron_040Beni életének erre a fontos eseményére nem csak rokonait hívta meg. Két középiskolás osztálytársa - akikkel azóta egy egyetemet koptat - szintén jelen volt, majd a közös süteményfaláson is együtt örült vele. Hát nem ez lenne a misszió alapja? Vegyünk példát frissen megkeresztelt testvéreinkről, akik boldogok, mosolyizmuk nem lazul el, és világi barátaikkal is meg akarják osztani örömeiket!

 

Potempski

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista