2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Jótékonysági est Kecskeméten
Jótékonysági est Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

jotekonysagi_est_kecskemeten_6A Kecskeméti Gyülekezet idén is megnyitotta a „mikulásputtonyt" rászoruló családok részére. A tavalyi programnak jó híre kelt, így idén december 3-án csaknem kétszer annyian jöttek el, és az imaházban a kezdéskor már alig akadt ülőhely.

A készülődésben lelkesen vettek részt a gyülekezet kicsinyei és nagyjai. Sok jó minőségű ruhát és játékot sikerült összegyűjteniük a testvéreknek, a gyermekek pedig lelkesen töltötték meg vitamindús tartalommal a mikulászacskókat. Egyik kislány éppen aznap ünnepelte születésnapját, és hálaadományként igés matricákat rejtett el társaival a kis tasakokban. A tábeás testvérnők kaláccsal, gyümölccsel és süteményekkel készültek a vendégfogadásra. Az ünnepélyes alkalom lelki tartalmáról a Ceglédi Gyülekezet és gyermekei gondoskodtak megható bábelőadással, énekekkel és versekkel, valamint saját készítésű ajándékokat is hoztak magukkal. Nagyon köszönjük szolgálatukat!  

jotekonysagi_est_kecskemeten_11A program folytatásaként január 29-én bibliai játszóház indul a gyülekezetben, havonkénti rendszerességgel. A meghívottak közül többen jelezték, hogy várják már ezt a programot is, így bízunk benne, hogy ezáltal is közelebb vonhatjuk majd őket Megváltónkhoz.

 

TBA

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista