2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Várj ember szíve készen”
„Várj ember szíve készen” PDF Nyomtatás E-mail

bp-a_-_adventi_unnepely_-_ker_muv_est_programjacímmel különleges adventi ünnepélyre került sor - a Keresztény Művészeti Estek keretében - a Budapest-Terézvárosi Gyülekezetben 2011. december 3-án, szombaton este. A gyülekezet kórusa Jézus első és második eljöveteléről szóló énekekkel dicsőítette Istent. Az énekszámok között dr. Szigeti Jenő verseit Fleischer Istvánné, Nyári István, dr. Nyári Éva és Tokics Ildikó tolmácsolta a hallgatóság számára.

Az előadás alkalmával Szabó Ottó presbiter a gyülekezet nevében köszöntötte dr. Szigeti Jenő testvért, aki 75. évét tölti be december hónapban. Szigeti testvér meghatódva fogadta a köszöntőt és a szolgálatát elismerő szavakat.

bp-a_-_adventi_unnepely_-_dr_szigeti_jenoKívánjuk, hogy Isten áldása kísérje dr. Szigeti Jenő testvér, a felesége és a családja életét!

A program célja az volt, hogy a testvérek bátorítsák egymást: várjuk őszinte szívvel együtt Jézus közeli visszajövetelét. „Ezt mondja, aki ezekről bizonyságot tesz: Bizony hamar eljövök, Ámen, bizony jövel Uram Jézus!" (Jelenések 22:20)

Az istentiszteleten több mint kétszázan vettek részt.

 

(TINÉ)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista