2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Megemlékeztünk a múltról
Megemlékeztünk a múltról PDF Nyomtatás E-mail

szigeti_jeno_75_-_kecskemet2011. december 15-én Kecskeméten, a Bibliai Szabadegyetem őszi záró előadása után több mint száz ember különleges meglepetésre készült. Az ügy apropója kettős volt. 1990. január 25-én kezdődött a történet, és az eltelt majd 22 év főszereplője professzor dr. Szigeti Jenő testvér volt, aki a 150. előadását tartotta meg a hírös városban. Külön említést érdemel, hogy az eltelt idő alatt Szigeti testvér vagy vonattal, néha busszal érkezett, de egyetlen alkalommal sem késett e hosszú évek alatt. A másik „ok", amiért meglepték őt, az a 75. születésnapja volt. A helyi nyomda egy egyedi feliratos, saját fényképes falinaptárral ajándékozta meg, Kormos Tivadar körzeti lelkész énekszolgálattal köszöntötte az ünnepeltet, míg Hoffer Zoltán visszaemlékezett az elmúlt 22 évre, amelyen segítőként részt vehetett Szigeti testvér programjain.

Az est vendéghallgatói sem mentek haza üres kézzel az ünnepségről! Azzal lepték meg Szigeti Jenő testvért, hogy 78-an 40 800 Ft értékben vásároltak az általa írt könyvekből, füzetekből, amit a helyszínen dedikált minden résztvevőnek. Csodálatos és megható pillanatokat éltünk át - nemcsak most, hanem az elmúlt időszakban is.

Hadd kívánjak sok erőt, egészséget és rendíthetetlen lelkesedést a további szolgálathoz, a kecskeméti résztvevők nevében.

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista