2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Add Tovább! - Karácsony Kőbányán
Add Tovább! - Karácsony Kőbányán PDF Nyomtatás E-mail

karacsonyi_szolgalat_-_kobanya_0882011. december 10-én már harmadik alkalommal használja fel a Kőbányai Gyülekezet a karácsonyt, hogy rászoruló családokat ajándékozzon meg.

Először 2009-ben kerestük meg a kerületi Családsegítő Központot, hogy tőlük olyan családok címeit kérjük el, akik nehéz helyzetük miatt segítségre szorulnak. Abban az évben hívtuk el őket először év végén, hogy kis műsorral, ajándékokkal, süteménnyel és együtt érző, Istenhez vezető szavakkal ajándékozzuk meg őket.

Azóta is látogatjuk ezeket az embereket, és amennyire gyülekezetünk teheti, támogatást is adunk nekik. Többükkel tudtunk komoly, a Teremtő Istenről szóló beszélgetést folytatni, érezhető ezeknek az embereknek a lelki éhsége is.

karacsonyi_szolgalat_-_kobanya_139Idén ismét elhívtuk a már ismerős családokat, hogy együtt töltsünk egy délutánt, és természetesen nem üres kézzel távoztak. Gyülekezetünk kis- és nagygyermekei kis műsorral, versekkel, énekekkel készültek, mi felnőttek pedig süteményekkel, teával vártuk a családokat. Természetesen a lelki táplálék sem maradhatott el, melyet az aznap nálunk szolgáló dr. Szigeti Jenő nyújthatott át. A délután folyamán a gyülekezet által összegyűjtött ruhákból is válogathattak és vittek a családok.

Nagyon köszönjük az ADRÁ-nak, hogy ismét biztosított számunkra ajándékcsomagokat és hozzájárult, hogy ezáltal is örömet okozhassunk ezeknek az embereknek.

Jó volt látni a gyerekek és szüleik örömét, és jó volt - reméljük nem utoljára -  Jézus szeretetét nyújtani nekik.

 

P. O.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista