2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ADRÁ-val zártunk Albertirsán
ADRÁ-val zártunk Albertirsán PDF Nyomtatás E-mail

jezus7_es_adra_program_albertirsan_49A 2011. november 7-től december 15-ig tartó bibliai előadássorozat záró alkalmaként Bodnár János lelkész a Jézus7 program első előadásával készült, mely a megváltási terv kulcsfontosságú helyeit, Betlehemet és Názáretet mutatta be. Ezt a szolgálatot ADRA munkával kapcsoltuk össze.

Az ADRÁ-tól 30 csomaghoz való konzervet, valamint játékokat, tisztálkodószereket, tésztákat, gyermekruházatot, íróeszközöket, ezen kívül 25 cipősdoboz-ajándékot kaptunk. Kiegészítettük többféle tartós élelmiszerrel és gyümölccsel. A kedvező beszerzéshez ismét az Ikertechnika Kft-től kaptunk segítséget. A családsegítő központ munkatársai segédkeztek a családok értesítésében, és köszönetüket fejezték ki az ismételt segítségnyújtásért. Rajtuk keresztül 20, de összesen 35 család részére tudtunk az adományokkal örömet szerezni.

jezus7_es_adra_program_albertirsan_14Az előadásra meghívtuk a családokat is, akik közül többen gyermekeikkel jöttek el, és együtt hallgattuk és vetítésen keresztül láttuk a Bibliában olvasható ígéreteket, azok mai helyszíneit. Megértettük, hogy ezek az ígéretek értünk hangzottak el, és a Messiásra mutattak előre, hiszen Jézus nem véletlenül született meg Betlehemben. Megtudhattuk azt is, hogy Názáretből is származhat jó, ha istenfélelem van a szívben.

Gyülekezetünk részéről süteményekkel is készültünk meghívott vendégeink részére, melyeket örömmel fogyasztottak el.

Könyveket is ajándékoztunk a csomagokkal: az év missziós könyvének számító „Még mindig hihetünk a Bibliának?" és a „Hét híres helyszín Jézus életéből" című könyveket az előadások meghívójával, könyvjelzővel és jövő évi kártyanaptárral, melyek a www.Jézus7.hu honlapra hívják fel a figyelmet, valamint a „Szokásformálás 21 nap alatt" című kis könyvet.

Kérjük Istent, hogy tanácsoljon, vezessen mindannyiunkat továbbra is, és munkálkodjuk együtt, egységben az Ő művében.

 

K. Lné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista