2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Börtönben voltunk…
Börtönben voltunk… PDF Nyomtatás E-mail

A karácsonyi ünnepek alkalmából meghívást kaptunk Kormos Tivadar lelkipásztorral együtt a kecskeméti börtön két intézményébe a felnőttekhez és a fiatalkorúakhoz is.

Nagyon izgalmas volt hat egyházzal együtt szolgálni, hiszen azt szerettük volna, hogy hangozzon az üzenet adventi és adventista módon, bátran, időszerűen és a Szentlélektől kapott meggyőző erővel!

Minden egyház 10 percet kapott.

Először én szolgáltam személyes tapasztalattal, aminek a mondanivalója az volt, hogy ne féljünk Krisztushoz jönni sem a bűntudatunkkal, sem a külső körülmények miatt, sem a hitetlenségünk, bizalmatlanságunk miatt, sem az örömtelenségünk, reményvesztettségünk miatt. Ezután gitárkísérettel elénekeltük két szólamban a „Ne félj, mert megváltottalak" című éneket, majd Tivadar a mennyországra mutatva a következő mondanivalóval fejezte be közös szolgálatunkat: az a Jézus, akit 2000 évvel ezelőtt győztes hadvezérként vártak, ám gyermekként született meg, az a Jézus - bár most karácsonykor gyerekként várjuk és üdvözöljük - királyok Királyaként fog visszatérni!

A Szentlélek nyilvánvaló jelenléte mindannyiunkat felemelt!

Az Úrért végzett szolgálat örömével kívánunk minden kedves Olvasónak Boldog Új Évet!

 

Kormos Tivadar és Rinkó Sándor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista