2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A Hetednapi Adventista Egyház ebédet hozott a Wojtyla Barátság Központ szegényeinek
A Hetednapi Adventista Egyház ebédet hozott a Wojtyla Barátság Központ szegényeinek PDF Nyomtatás E-mail

kecskemet_-_wojtyla_ebed_-_2011dec29_005A Karol Wojtyla Ház az Isten és az emberek közös csodája által él és lát el naponta 90-100 rászoruló embert meleg étellel, ruhával - de leginkább, ami a legfontosabb: jó szóval, a család karizmáinak a felkínálásával. December 4-től a város központjában és a Wojtyla Barátság Központ előtti téren, minden szombaton (karácsonykor és újévkor vasárnaponként is) megterítettük a szeretet asztalát. Tartalmas, meleg egytálételt és mellé teát, gyümölcsöt, friss péksüteményt adtunk a hozzánk forduló kétszáz embernek.

Támogatóinknak, segítőinknek köszönhetően azonban eszközeink mértéke szerint, megpróbáljuk enyhíteni a hiányokat.

kecskemet_-_wojtyla_ebed_-_2011dec29_0182011. december 29-én, csütörtökön, nagy mennyiségű, házias és igen finom paprikás krumplit kaptunk a Hetednapi Adventista Egyház jóvoltából. Kormos Tivadar lelkész úr zenei előadásával és szép énekekkel kedveskedett a szegényeknek. A gyülekezet tagjai nagy számmal jöttek el és részt vettek az ebédosztásban is.

Ebben a sokszor erőnket meghaladó vállalásban az Adventista Egyház áldozata is igen sokat segített. Nagyon köszönjük, hogy adományukkal kifejezték szövetségüket.

Azt kívánjuk, hogy az Úr sokszoros áldással, jó egészséggel és lelki erősséggel viszonozza ezt az égieknek és földieknek szánt segítséget, és a sokszorosát adja vissza mindannak, amit számunkra nyújtottak.

 

Kolláth Andrea

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista