2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Missziós advent Kunszentmártonban
Missziós advent Kunszentmártonban PDF Nyomtatás E-mail

adra_2011.12.22_0202011 karácsonya előtt a Szolnok megyei Kunszentmárton Gyülekezete úgy döntött, hogy nem a szokásos adventi előadássorozattal készül az ünnepekre.

Elhatároztuk, hogy a legszegényebb családok gyerekeit hívjuk meg egy közös ünneplésre és ajándékosztásra. A helyi Családsegítő Szolgálaton keresztül jutottak el a meghívók a családokhoz, és hála az ADRA és Urbán István segítségének, minden egyes gyermek kaphatott „egy cipősdoboznyi szeretetet". Az ünnepen volt mese, furulyaszó és szép, kifejező képek segítségével az evangéliumot is hallhatták a vendégek. Köszönjük a Szolnoki Gyülekezet szeretetteljes segítségét is!

adra_2011.12.22_015Gyülekezetünk nemcsak a gyerekekre, de az idősekre is gondolt. Szintén a Családsegítő Szolgálat támogatásával elvihettük az adventi üzenetet a helyi Idősek Otthonába is, ahol szintén kis műsorral, igés kártyákkal, gyümölccsel és édességgel kedveskedhettünk a bentlakóknak. Mi nagyon jól éreztük magunkat, és a visszajelzések szerint ők is, mert úgy búcsúztak, hogy máskor is várnak bennünket.

Hálát adunk Istennek ezekért a lehetőségekért, melyekben újra megtapasztalhattuk, hogy nemcsak a megajándékozottak, de mi is gazdagabbak lettünk, átélve a szeretetközösséget.

Úgy gondoljuk, ez még csak a kezdet, egy missziómunka kezdete, melyet az Úr segítségével szeretnénk tovább folytatni.

 

Kézsmárki Károly és felesége

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista