2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A Gyermekszolgálatok Osztályának tervei 2012-re
A Gyermekszolgálatok Osztályának tervei 2012-re PDF Nyomtatás E-mail

Küldetésünk:

Családi és gyülekezeti életünkben a gyermekek Jézus Krisztushoz vezetése, hogy egészen kicsi koruktól fogva bízzanak a mennyei oltalomban, Isten feltétlen szeretetében. „Taníts Uram, rendelkezéseid céljára, hogy megfogadjam azokat mindvégig!" (Zsolt 119:33).

A Gyermekszolgálatok Osztálya a következő programokat tervezi a 2012. évre:

  • 2012. március 18-án találkozunk egy Országos Gyermektanító megbeszélésen és képzésen Budapest-Józsefvárosban, ahová minden gyermektanító testvért várunk.
  • Debrecenben 2012. május végén gyermektanító találkozó lesz.
  • 2012 nyarán - bár előfordulhat, hogy nem áll majd rendelkezésünkre annyi anyagi eszköz, mint 2011-ben - országszerte 20 helyen szeretnénk Szünidei Napközis Táborokat szervezni.
  • 2012. július 10-16. között kerül sor a Balatonlellei Szünidei Bibliatáborra.
  • Három helyszínen szeretnénk Gyermekkórus Találkozót szervezni.
  • 2012. június hónapban lesz Medgyesegyházán Gyermekegészség-Expo.
  • 2012 júniusában Tinitábor a Zemplénben.
  • 2012. november 3-án délután 14 órától Székesfehérváron Országos Gyermekkonferencia lesz. Claire Sanches, a divízió Gyermekosztályának titkára lesz jelen, és ez az esemény egybeesik az ÉS Napokkal. Ezen az alkalmon mutathatják be az egyes gyülekezetek, hogy milyen módon dolgozták fel E. G. White: A nagy küzdelem c. könyvének bármelyik, tetszés szerint választható fejezetét. (A pályázat már megjelent az AdventInfoban - XIII. évf., 9. sz.)

    Ugyanezen az alkalmon lesz egy Bibliai Vetélkedő a gyerekeknek. Téma: Mózes 1. könyve, Dániel 1-6 fejezete és Lukács evangéliumából a példázatok. A győzteseket jutalom várja.

A Mosoly c. gyermekmagazin anyagi eszközök hiányában nehéz helyzetbe került. Szeretnénk, ha nem kellene beszüntetni a közel két évtizede működő lapot. Kérjük a gyermektanítókat, cikkel, rövid történetekkel, értelmes mesékkel és egyéb, gyermekeknek szóló írásokkal keressék a szerkesztőt (2012. január 1-jétől: E. Kökényes Zsuzsát).

Folytatjuk a Keresztény Játszóház programokat ott, ahol erre igény és érdeklődés van.

Hálásak vagyunk az áldozatkész gyermektanítóknak, a gyermekbarát egyházvezetésnek, szülőknek, segítő pedagógusoknak, a gyermekbarát gyülekezeteknek. Isten iránti hálával és benne reménykedve nézünk a 2012. év elé.

 

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista