2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztségi és menyegzői istentisztelet Orosházán
Keresztségi és menyegzői istentisztelet Orosházán PDF Nyomtatás E-mail

2007. március 9-én felejthetetlen szombatban volt része az Orosházi Gyülekezetnek, valamint hasonlóképpen emlékezetes volt az új hét kezdőnapja is. Ahogy Kovács László lelkész fogalmazott, két csodálatos esemény kapcsolódott egybe és mindkét esemény örök életre szóló döntést szimbolizált.

Keresztség Orosházán
Szombaton Gera Zsuzsanna szövetséget kötött az Úrral, az azt követő napon pedig Isten színe előtt fogadalmat tett Dimák Jánossal, hogy életüket ezután együtt folytatják és együtt járnak tovább Isten útján.

Zsuzsát Kovács László keresztelte, hiszen ő és felesége, Sarolta készítették fel. Az alámerítkezés után az Orosházi Gyülekezet nevében Zsuzsát Kis István lelkész köszöntötte.

A menyegzői istentiszteletet ugyancsak Kovács László vezette. A zene- és kórusszámok, az elhangzó vers az összetartozás mélységes voltáról szóltak, és ezt erősítették meg a szeretethimnuszból idézett igehelyek is. 

Kis István az orosházi gyülekezet nevében 1Thess 3:12-13 versét olvasta fel útravalóként, ezennel már Zsuzsától és Jánostól együttesen kérve azt, hogy ketten, egymást erősítve törekedjenek a Krisztusban való növekedés nemes feladatának betöltésére.

Schiller Alíz

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista