2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztségi istentisztelet Vácott
Keresztségi istentisztelet Vácott PDF Nyomtatás E-mail

Gyülekezetünk felszentelése után három héttel - 2007. március 24-én - keresztségi istentiszteletet tartottunk a Váci Gyülekezetben. Két testvérünk döntött úgy, hogy átadja életét Jézus Krisztusnak. Emese és Hunor életútja nagyon különbözött egymástól, de a keresztelőmedencében találkozott.

Keresztelendők
Emese hitetlen családban nőtt fel, egy sikertelen házasság után találkozott Tamással, akivel boldog házasságban élnek. Hunor szülei adventisták, de neki is szüksége volt egy olyan szombatiskolai tanulmányra, amelyben Dániel könyvéről tanultunk, hogy döntést tudjon hozni. Saját magának kellett megtalálnia Krisztust.

Ezen a napon mindketten bizonyságot tettek hitükről a gyülekezet előtt úgy, hogy alámerítkezésük előtt elmondták az Úrral szerezett egy-egy tapasztalatukat. Emese a munkahelyén átélt tapasztalatáról beszélt, Hunor pedig azt mondta el, hogy Isten hogyan mentette meg az ő és testvére életét.

A bemerítésükön az ÉKG (Éjféli Kiáltás Gospel) kórus szolgált, aminek Hunor is tagja. Énekeiket hallgatva együtt örülhettünk Jézussal és a mennyben lévő angyalokkal.

S. L.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista