2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tavaszi Ifjúsági Konferencia
Tavaszi Ifjúsági Konferencia PDF Nyomtatás E-mail

Life Development - Életfejlesztés képzés - Kecskemét

2007. március 15-18. között immár 3. alkalommal nyitotta meg kapuit a kecskeméti Egészségügyi Szakközépiskola Kollégiuma az adventista fiatalok előtt, akik több mint százan vettek részt a Tavaszi Ifjúsági Konferencián.

Kommentár:
 

Tavaszi Ifjúsági Konferencia
A regisztráció öröme és az ÉKG kórus feledhetetlen koncertje után néhányunknak olyan érzése támadt, mintha már a szombat közelegne, pedig még csak csütörtök volt.

 Ezen a hosszú hétvégén Tóth Sándor előadása kapcsán megismerkedtünk posztmodern társadalmunk jellemzőivel, és az evangélium eredményes hirdetésének lehetőségeiről beszélgettünk. Igyekeztünk megválaszolni a sokunkban megfogalmazódott kérdést: „Vajon mire figyelnek oda a körülöttünk élő fiúk, lányok?  Mi az, ami őket is leköti, érdekli? Vagy egyáltalán mit mondjunk az osztálytársunknak, akivel nap mint nap együtt kapaszkodunk a buszon, hazafelé menet?"

 A kiscsoportos beszélgetések igazán sokat jelentettek, hiszen akik még nem vettek részt ilyenben, megtudhatták, hogy sokkal oldottabb és meghittebb egy 15 fős csoportban „dolgozni", kapcsolatot létesíteni, miközben együtt nevetünk, és talán éppen egy finom teát kortyolgatunk. Napi gondunkat elmondhattuk egymásnak és Jézusnak, egy nagy család tagjainak érezhettük magunkat.

 A szombat esti „Legyen Ön is Milliomos!", a nagy beszélgetések és az alternatív programok sikere mind azt bizonyította, hogy ismét egy nagyszerű hétvégét tölthettünk együtt. És ne feledkezzünk meg a sportszekcióról sem! A foci, kosárdobóverseny, floorball, röpi, pingpong alaposan megizzasztott minket most is.

Nagy örömmel töltött el minket ez a csodálatos hétvége. Hiszem, hogy az itt tanultak segítségével hitünket úgy tudjuk majd bemutatni barátainknak, osztálytársainknak, hogy ők is mielőbb tanítvánnyá váljanak.

 

Rábai Szabolcs, a Kamuti Gyülekezet fiatalja

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista