2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egészséget nem csak Gödöllőnek!
Egészséget nem csak Gödöllőnek! PDF Nyomtatás E-mail

Résztvevők
Ezzel a mottóval hirdettük meg egészségügyi sorozatunkat Gödöllőn és környékén. Az öt előadás alkalmával gyakorlati tanácsokat kaphattak a résztvevők egészségük megóvásában. Előadók voltak: Ősz-Farkas Ernő gyógyszerész, Dr. Székely Mária reumatológus, Dr. Négyesi Zsolt belgyógyász, Gáspár Zsolt gyógyszerész, Dr. Makkor Gyula prevenciós orvos. A sorozat megelőzte Lowell Hargreaves evangelizációs sorozatát.

119 vendéget regisztráltunk. Naponta 70-90 fő vett részt az előadásokon, ebből 46-66 fő volt a vendég és 22 résztvevő vett részt mind az öt alkalmon. Minden este állapotukat felmérő testzsír-, testsúly-, vérnyomás-, vércukorméréseket végeztünk tesztlapok kitöltésével. Jó volt az emberekkel beszélgetni, tanácsokkal láttuk el őket, és segédanyagokat osztottunk. Több gyülekezetből (Isaszeg, Kistarcsa, Újpest, Gödöllő) voltunk szolgálattevők, Isten munkájában eggyé válva.

Ételbemutató
Nagyon jó légkörben zajlott mind az öt este. Az előadások előtt ajándékkönyvet, Boldog Életet sorsoltunk a résztvevők között, mely mellé müzli szelet is járt. Kétszer tartottunk ételbemutatót és kóstolót. Egyik alkalommal kétféle pástétomot barna kenyérrel, másik alkalommal zabpehelyből készült ribizli és banánkrémes süteményt, melyeket a kistarcsai missziós csoport készített. Jó beszélgetések alakultak ki, most is megtapasztaltuk, hogy többeknek hiányzik valaki, akivel szót tudna váltani, akinél megértésre talál.

Amikor elköszöntünk a vendégektől, többen jelezték, hogy jönnek az evangelizációs sorozatra is.

A jelenlévők között meghirdettük, hogy főzőtanfolyamot indítunk, 25-en jelezték a regisztrációs lapon részvételi szándékukat. Az előadások alkalmain meghirdettük a Biblia Levelező Iskola (BLI) egészségügyi tanfolyamát is. Fogytak a jelentkezési lapok, kíváncsiak vagyunk arra, hogy vajon hányan fognak jelentkezni a tanfolyamra. Mind a főzőiskola, mind a tanfolyam jó eszközök lehetnek az emberek Jézushoz vezetésében.

Boldogok vagyunk mindannyian, hogy egy szívvel és egy lélekkel szolgálhatjuk Urunkat és megtapasztalhattuk Isten jelenlétét és áldását! Az Úré minden dicséret és dicsőség! 

 

Saját Jánosné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista